Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem bírjátok a kisgépes...

Miért nem bírjátok a kisgépes pilótákat, lányok?

Figyelt kérdés
Az van, hogy en sose próbálkoztam ezzel, de középfokos vitorlázó repülő pilóta vagyok(NEM SÁRKÁNY REPÜLŐ). Szóval hallottam h páran a csapatból próbáltak így ismerkedni és amint kiderült hogy ninncs hajtómű, leléptek. Pedig mi majdnem ugyanolyan elméleti kiképzést kapunk és egy izével az elején könnyű órákat repülni.Szóval nem értem. 15/F(es igen,lehetek 15 evesen pilota na)
2014. júl. 31. 23:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nagygépesek az iagziak 40F
2014. júl. 31. 23:52
 2/11 anonim ***** válasza:
Amíg nem Boeing-et vezetsz, ne is próbálkozz!
2014. júl. 31. 23:52
 3/11 Láttál már,de mégse :) ***** válasza:
Gondolom azért,mert a Top gun-ban Tom Cruise sem azzal tolta :D
2014. júl. 31. 23:54
 4/11 anonim ***** válasza:
Most ugy megennék egy pilóta kekszet
2014. júl. 31. 23:56
 5/11 anonim ***** válasza:

#2 Ok :'(

Csak Airbus A380-as pilóta vagyok:(

2014. júl. 31. 23:57
 6/11 A kérdező kommentje:
Jojo ertem en nem akarok probalkozzni csak gondolom megkerdezem mi a baj vele xdd es hat igen jo lenne egy boeingben ulni de az messze meg... Amugy szerintem egyszerubb egy olyt veetni meg Houdsonra szalas, aktiv vitorla pilota, meg van par de ez ismert legalaabb ess akkor 777 San Franciscotavaly nyaron no vitorlazo pilota....
2014. júl. 31. 23:58
 7/11 anonim ***** válasza:
Azt nem mondanám, hogy baja van ezzel a nőknek, inkább nem érdekli őket. Ez olyan, mintha tudnál tubázni. Senkit se érdekel, egy gitárral több esélyed van.
2014. aug. 1. 00:08
 8/11 anonim válasza:
Szerintem azért mert bárki lehet kisgépes pilóta akinek van felesleges 1-2 millája a képzésre, és az egészsége is rendben van. Nekem is vadászpilóta a nagy szerelmem, sokkal szexibb/vonzóbb egyenruhában. :P
2014. aug. 1. 00:08
 9/11 A kérdező kommentje:
Hat azert van aki fakezu es faldja.. Am az nem igaz h milliokba kerul.. S vitotlazas sokkal olcsobb es vedi a kornyrzetet xddd de attol meg johet s boeing... Meg ennyi erovel akicegeszseges es van 15 kilaja lehet utaszalliton pilota... Ko mondjuk ez kicsit tulzas de erted :)
2014. aug. 1. 00:33
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Pont leszarom, hogy repül-e, ne ezzen akarjon összeszedni könyörgöm.
2014. aug. 1. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!