Akiket régen suliban csúfoltak, gúnyoltak, azoknak hogy megy idősebb korukban az ismerkedés, meg az emberekkel való kommunikáció?
Figyelt kérdés
2015. máj. 12. 10:32
11/15 anonim válasza:
Nehezen.. Sokáig csúfoltak , már az általánosban elkezdődött és otthon sem volt fényesebb a helyzet. Önértékelési problémák azóta is vannak , nem tudok beileszkedni sehova, nem nagyon tudom hova tenni a pozitiv véleményeket magammal szemben. Dolgozom rajta a párom mindenben támogat lassan 6éve . Úgy gondolom a dolog fejben dől el , nem gyülölködök nem okolok senkit ez ugyan úgy az én hibám is , nem csak a csúfolódók és kiközösítőké hiszen hagytam , hogy szöget üssön bennem.
12/15 aladar12 válasza:
a kommunikáció megy, csak néha előjön, hogy mi van, ha nem érdekli amit mondok, ezért van amikor nem szólalok meg. az ismerkedés vadidegenekkel nehezen megy, de ha van közös ismerős, akkor elég gyorsan, de ez is köszönhető az előbb írt "problémának".
13/15 anonim válasza:
A felnőttek világa azért kicsit másabb mint az iskolás csúfolódás.
Én valahogy már tiniként is tudtam ezt a dolgot.
Talán ezért is választottam idősebb társat( 12 év)
Azóta már gyerekünk is van.
De nem igazán vannak a gyerekkoromból barátaim. Sőt, mondhatni, hogy csak 1...
Ismerek viszont olyat, aki általánosban és középsuliban is mindenki érte rajongott( csaj) minden srác odáig volt érte, most meg egy bányarém... nincs is senkije.
Én inkább azt mondom kikupálódtam :)
Ha az ember elkerül egy másik közegbe, ahol normálisak és elfogadóak, és ő is akarja, akkor hátra tudja hagyni a múltjának ezen részét.
14/15 anonim válasza:
Simán, sok kapcsolatom volt már, a legrövidebb is több hónapig tartott. Pasik terén nem okozott nagy hátrányt, legfeljebb annyiból hogy leginkább idősebb férfiakkal volt kapcsolatom (+ 10-15 ev). Az önbizalmam az ami máig gyenge, pl ha beszélnem (tájékoztatnom) kell mindig félek hogy hülyeséget mondok, epp ezért munkában sokkal jobban szeretek a háttérben maradni, a felelősségtől máig tartok...
15/15 anonim válasza:
Van akinek megy a továbblépés, de van akinek nem. Nekem nem. 22 éves fiú létemre nem igazán merek a lányokkal/nőkkel beszélni négyszemközt. El kell telnie sok időnek időnek mire feloldódom valamennyire. A néhány főnél nagyobb tömeget nem bírom. Ezekből kifolyólag még barátnőm sem volt. Ha valaki megdícsér vagy valami ehhez hasonlót mond, akkor mindig szarkazmusra gondolok... Neten sincs önbizalmam ismerkedni. Szóval nem, én nem tudtam kiheverni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!