Lányok! Ha egy pasi összezárva állkapcsait, elkezdeni még egy kicsit, összeszorítani majd elernyeszteni majd megint összeszorítani az szexi?
Figyelt kérdés
Tudjátok, mikor össze van zárva az állkapcsa és finoman összeszorítja a fogait, és két oldalt ez miatt, látszik ahogy mozog az izom az állkapocs mellet. Sokszor vettem észre, hogy filmekben, meg az életben, a tipikus "macsók" erőteljesen szeretik használni, hát nem is tudom nevezhetem-e egyáltalán gesztusnak, szerintetek miért csinálják, egyáltalán szexinek találjátok?#szex #szexi #férfi #ismerkedés #lány #szerelem #párkapcsolat #állkapocs #macsó #non-verbális kommunikáció
2015. febr. 6. 21:39
1/5 anonim válasza:
Még sose figyeltem meg, hogy ez olyan gyakori lenne, életben főleg nem.
Filmekben szerintem azt fejezheti ki, hogy a fickó dühös, de visszafogja magát, inkább nem szól semmit.
Ez önmagában nem szexi, szóval ne ezzel akarj csajozni.
2/5 anonim válasza:
Én azt hinném,hogy valami fura rángógörcsben szenved szegény.
3/5 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=lviSBxQOW0E
Valami ilyesmit kéne elképzelni?
4/5 A kérdező kommentje:
Nem, ezen a vidin, egyszerűen dühös a nő. Én valami olyasmire gondoltam amit a srác csinált a A felhők fölött 3 méterrel-ben nem csak akkor csinálta mikor dühös, hanem mikor egy nővel beszélget. Mondom, mintha úgy hinné, ettől macsób lenne. Szebben nem tudom magam kifejezni.
2015. febr. 6. 21:51
5/5 anonim válasza:
Nekem tetszik, de nem akkor, ha mindig ezt csinálja. Az olyan, mintha tickelne. Nekem ez inkább koncentrációt/vívódást fejez ki. Másrészt csak akkor feltűnő, ha erős állcsontja van a pasinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!