Ha egy pasi azt mondja szexi vagyok, az mit jelent pontosan?
Figyelt kérdés
Nemegyszer kaptam meg ezt a jelzőt...viszont számomra ez negatív jelentéssel bír. Nekem ez olyan jelző, hogy: jó vagy szexre, de tartósra, hosszabb távon már nem kellenél...
Tényleg jól érzem ennek a szónak a tartalmi jelentését?
2014. dec. 16. 23:46
2/23 anonim válasza:
nekem is ezt írták..hát semmi komoly nem lett belőle még..
4/23 A kérdező kommentje:
1, akkor mit jelent?
2014. dec. 16. 23:48
5/23 anonim válasza:
én is úgy érzem hogy szexre lennék jó neki..
lehet igazad van de ha zavar akkor ne kezdj ilyen pasival aki szexinek tart téged.
6/23 anonim válasza:
Nem feltétlenül.A szexi kijelentés egyfajta elismerés is lehet arra,hogy esetleg csinos vagy,vagy felcsigázod a partnered a kisugárzásoddal. Nem kell mindig rosszra gondolni :)
7/23 anonim válasza:
Attól is függ, hogy jelenleg milyen a viszonyotok?
8/23 anonim válasza:
Igen, gyönyörű külsőd van, ugyanakkor a fiú nem akar hozzád szorosabb érzelmeket kötni (már van párja, vagy túl jónak tart magához stb.) viszont a külsőd miatt vonzódik hozzád, tehát pár alkalomra biztos, kapcsolatra már kédéses. Persze ez arra vonatkozik akinek a szájából hallottad, ugyanugy becsaphat az is aki nem mondja és ugyanugy lehet komoly partner is aki ezt állítja.
9/23 anonim válasza:
Szexy mint izgató, ez egy olyan kifejezést ami kicsit intimebb pl a csinosnál. Nem pont azt jelenti amire te gondolsz, bár ez jellemtől is függ. Én arra mondanám hogy sexy aki úgy igazán megmozgat bennem valamit, és valóban nagyon csinos!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!