Akiket régen suliban csúfoltak, gúnyoltak, azoknak hogy megy idősebb korukban az ismerkedés, meg az emberekkel való kommunikáció?
Figyelt kérdés
2015. máj. 12. 10:32
1/15 anonim válasza:
Teljesen jól. Sikeres lettem jó állás, boldog párkapcsola, lasdan család. Csak zárd le a múltat és merj nyitni.
2/15 anonim válasza:
Nem igazán. Visszahúzódóbb, csöndesebb lettem, de ettől függetlenül van párom. :)
3/15 anonim válasza:
Engem kiatagadott az összes lány, mert mindegyik szerelmes volt egy fiúba, de én tetszettem neki. Egész eddigi életemmel férfiakkal vettem magam körül, volt egy-két barátnőm, de mindig csalódást okoztak, egyik napról a másikra eldobtak maguktól. Fantasztikus életem van. Sokáig sírtam és nyaltam a rosszakaróim seggét, mindig magamat okoltam, mikor megaláztak, de amióta elfogadtam a tényeket, azóta teljes és boldog az életem a párommal és a fiúbarátaimmal és sokkal messzebbre jutottam, mint a folyamatos gyűlölködők. Kommunikatív, barátságos, és ha kell vezéregyéniség vagyok. De sajnos csak egyedül anyukám és nagymamám tisztelem, mint nőket.
4/15 anonim válasza:
Bár mások nem látják,de én is visszahúzódó vagyok/lettem. A kiskori csúfolódások miatt néha nem jól látom a külsőm sem, bár ez azért is van,mert a szüleim mindig azt mondták, hogy kövér vagyok stb,pedig nem voltam az.
Az ismerkedéssel nincs gondom,viszont nem tudok ragaszkodni senkihez.
5/15 anonim válasza:
Nagyon nehezen. egyáltalán nem merek fiúkkal beszélgetni, mert mindig attól félek, hogy csúnyának tartanak és ki fognak nevetni.
6/15 anonim válasza:
Én már a suli alatt véget vetettem a megaláztatásoknak,de a mai napig hatással van az életemre.
7/15 anonim válasza:
Nehéz ügy..
Élőben nem mertem ismerkedni, és csakis itt, és kaptam is vagy 100 elutasítást, de nagy nehezen megtaláltam itt a párom :)
8/15 anonim válasza:
Sokáig nehezen ment. De minél érettebb lettem, annál inkább magam mögött hagytam a múltat. Az egyetem azért más közeg volt, ott már nem aszerint skatulyáztak be, hogy szemüveges vagyok-e vagy derékig kivágott póló helyett garbóban járok. És ahogy lett társaságom, akik értékelnek, ráadásul megtaláltam a hivatásom, munkahelyem, ezzel együtt a stílusom, külsőm is csiszolódott, most úgy érzem, egyben vagyok, harmóniában magammal. És ezt a környezetem is érzi. Az igazit mondjuk csak 25 évesen találtam meg, de mindegy, ha most már minden szép. :) Az osztálytalálkozókon pedig meg sem ismertek, annyira magabiztos lettem, és minden bosszúnál kellemesebb volt az arcába mosolyogni azoknak, akik anno semmibe vettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!