Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » PszchológiaI teszt kérdések?

PszchológiaI teszt kérdések?

Figyelt kérdés

Vonzóbak azok a férfiak akik magabiztosak?

Vonzóbak az átlagnál azok a férfiak akiknek iphone-uk van?

Mit utálnak legjobban a lányok?

Mit utálnak a lányok a legjobban a férfiakban?

Mit imádnak a lányok a férfiakban?

2015. febr. 11. 14:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem,Nem,Passz,Passz,Péniszt 22/F
2015. febr. 11. 14:49
 2/6 anonim ***** válasza:

Igen, ha nem túlzó. (az már pont visszataszító)

Nem

Én a hazugságot a többi lány nevében nem nyilatkozhatok.

Az okoskodást, szintén szubjektív, csak ez olyan "férfi tulajdonság".

A gyöngédséget. Egy erős férfi, mikor gyengéd egy nővel...húúú.

Ezek nem pszichológiai, hanem teljesen átlagos, vélemény kérő kérdések.

2015. febr. 11. 14:53
 3/6 anonim ***** válasza:

1: Általában a magabiztosságuk átcsap nagyképűségbe, de ha nem így van, akkor igen. Bár valamiért jobban vonzódom a csendesebb, visszafogottam személyiséghez.

2: Rühellem az iPhone-okat. Persze nem utasítanék el egyáltalán senkit miatta de egy telefonért már miért lenne vonzó valaki?

3: Nagyképűség, drog, cigi, ha gyakran jön seggrészegen haza, hamindenért féltékenykedik, a megcsalást, a "leszarom" stílust és a hajthatatlanságot.

4: ugyan ez.

5: Személyfüggő. :D Mármint, a partner személyétől függ. Mindenkiben mást lehet imádni.

2015. febr. 11. 14:53
 4/6 anonim ***** válasza:

1.Nem minden esetben, nekem konkrétan tetszett az, amikor láttam a fiún, aki tetszett, hogy zavarban van, nem tudja, hogy mit csináljon. Az meg, amikor valaki folyamatosan azzal jön, hogy ő milyen magabiztos, meg határozott, és tudja, mi kell a nőknek, egyenesen zavaró.

2. Rohadtul nem. Kit érdekel, milyen telefonja van? Ugyanez érvényes a ruhára, kocsira, házra és minden ilyesmire.

3. A többi lányt. Főleg akiket szebbnek, okosabbnak, csinosabbnak látunk. Az idióta műnőcskékről, plázabarbikról, hisztis libákról, apuci-kis-lányáról nem is beszélve.

4. Passz, ez egyénenként változik. Én mondjuk az agresszivitást és hazudozást mondanám.

5. Azt, hogy erősebbek nálunk, és amikor átölelnek minket, biztonságban érezhetjük magunkat. Esetleg ha kinézetre megyünk, akkor borosta. Belső értékekre meg talán gyengédség, együttérzés, segítőkészség.

20/L

2015. febr. 11. 15:01
 5/6 anonim ***** válasza:

1.Nem feltétlen. Szerintem aranyosak a félénk srácok, csak mivel én is eléggé az vagyok, nem túl jó párosítás :S

2.Szerintem nem az iphone a lényeg, hanem sok lány egyszerűen azokat keresi, akiknek sok pénzük van...:(

3. Mindenki mást utál :D

4. Én azt, aki nem tiszteli a nőket, és úgy bánik velük, mint egy kutyával...

5. Engem az tud a legjobban megfogni, aki nem akar felvágni, meg nem játssza a nagymenő csávót, hanem természetes, nem erőlködik és önmagát adja. :))

2015. febr. 11. 15:11
 6/6 anonim ***** válasza:

Vonzóbak azok a férfiak akik magabiztosak? --> csak ez nem elég hozzá

Vonzóbak az átlagnál azok a férfiak akiknek iphone-uk van?--> az ovisok közt tuti

Mit utálnak legjobban a lányok?--> mindent ami nem a szívüknek kedvez

Mit utálnak a lányok a legjobban a férfiakban?--> ők maguk sem tudják

Mit imádnak a lányok a férfiakban? a külsőn kívül mindegyik mást

2015. febr. 11. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!