Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Még szeret engem, vagy ő sem...

Még szeret engem, vagy ő sem tud mit írni, vagy megunt?

Figyelt kérdés
2 hete minden nap, reggel-este-délben, szóval egész nap beszélgetek egy lánnyal viberen. Nagyon be jön nekem és én is neki. Viszont már egyre kevesebb dologról tudunk beszélni, és alig írt ma.

2014. jún. 23. 00:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát akkor ideje lenne randizni.
2014. jún. 23. 00:37
 2/5 aladar12 ***** válasza:

kifogytok a témákból?

kérdezd meg a pokémonokról. én 1-2x viccből csináltam és bevált. (főképp azt mesélték, mennyire szerették a mesét és hogy milyen aranyos pikachu)

2014. jún. 23. 00:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

hát, megesik, hogy kifogytok a témából... ha csináltok mást is a viberezésen kívül, val.szeg lesz majd új témátok is. :)

nem gonoszságból írom, de tényleg így van.

egyszerűen nem lesz közös témátok, ha nincs külön életetek, legalább pár órára.

úgyhogy szerintem hagyjátok el ezt a sűrű üzenetezést, és tényleg, a való életben randizzatok inkább, mert annak több értelme lenne. +, ha van munka/vmi esemény mindkettőtök életében, arról máris lehet beszélni, mesélni, de ha mindketten csak telefonoztok, az nem túl izgalmas, nemde? :)

2014. jún. 23. 01:02
 4/5 anonim válasza:

Ismered személyesen is?

Ha igen akkor hívd el valahová!

2014. jún. 23. 11:53
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, a pokemonosat majd kipróbálom xD

Szóval ismerem személyesen is, és már randiztunk is kétszer, csak az a baj, hogy messze lakik tőlem. Így ritkán tudunk találkozni.

2014. jún. 23. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!