Miért bőgnek a nők folyton azon, hogy a férfiakból kiveszett ismerkedés közben a kitartás?
Ha egy férfi úgy látja, hogy bejön a csajnak, fixálja, hogy érdemes energiát a nőbe fektetni, mert kölcsönös a szimpátia, akár még több is lehet belőle, így tovább udvarol. Ez tény, pont.
Ha egy férfi úgy látja, hogy nem jön be a csajnak, tárgyiasítják, megbeszélik, egymás tudtára adják, akkor nem udvarol tovább, lekopik, elfelejti a nőt. Ha netán nem beszélik meg konkrétan, akkor a férfi még próbálkozik párszor, majd végleg eltűnik. Ez tény, pont.
Ha egy férfi úgy látja, hogy nem jön be a csajnak (de valójában rohadtul bejön, csak a hülye nők mindig taktikáznak, stratégiáznak, színészkednek, megjátsszák magukat, mímelik a közönyösséget, láthatóan tagadják a kölcsönös rokonszenvet, ezek által tesztelik, hogy mennyire kitartó, mennyire ragaszkodó egy férfi az ismerkedés alatt), akkor a férfi általában szó nélkül lelép és elfelejti ezt a kis mellékvágányt.
DE! Ekkor kezdődik meg a brühühü-brühühü a nők részéről, hogy már megint átverte, kihasználta őket egy férfi (pedig ez nem igaz, csak ugye a nők szeretnek mindent másképp értelmezni), és brühühü-brühühü, minden férfi szеmét, rоhadék, egyik se tud udvarolni, mindegyik férfi feladja.
Csókolom! Ébresztő! Nem kéne taktikázni, és akkor brühühü sincs!
#1: Szintén zenész! Megkaptam már párszor a pofámba, hogy milyen könnyen feladom, meg hogy nem áldozok több időt, energiát egy nőbe. Olyanba egyértelműen nem, akin látom, hogy nem érdeklem. Nem egyszer volt már rá példa, utólag tudtam meg, hogy X-nek meg Y-nak bejöttem. Röhögve legyintettem egyet, és mentem a dolgomra. Csak hát ugye alakulhatott volna másképp is, ha a partner is úgy akarta volna. Úgy akarta, de mégis muszáj volt ármánykodniuk. Hát így jártak!
#4: Én meg pont a fordítottját hallottam. Pár hónapig összejártunk, együtt lógtunk egész nap, ilyesmik, aztán közölte a leányzó, hogy ne próbálkozzak, ebből nem lesz semmi. Utólag - évekkel később - tudtam meg, hogy állítólag full belém volt esve a hülye lány, csak én voltam ugyebár a vak, aki nem vette észre a jeleket. Miféle jeleket, amikor le lettem koptatva? :D
Valójában nem mondhatjuk azt, hogy a kérdezőnek abszolút nincs igaza, mert vannak ilyen nők valóban.
De nem mindegyik ilyen.
Összességében ebben nincs semmi új.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!