Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Netes ismerkedés, első randi,...

Netes ismerkedés, első randi, egyformán fontos vagy jó ha csak az egyik szorgalmazza?

Figyelt kérdés

Tinderen megismertem egy nőt. Szimpik vagyunk egymásnak, napok óta sokat chatelünk facebookon, sokszor ő ír rám előbb és aktívan kommunikál. Semmi okom azt hinni, hogy le akarna rázni. Ellenben a személyes találkozás mindha neki nem lenne fontos. Pedig direkt kávézóba hívtam, direkt olyankor, amikor simán ráér stb.

Ilyenkor ez teszt a nőktől, hogy kitartó vagyok-e? Vagy csak szórakozik? Vagy csak még nem jött el az idő szerinte?

(Persze elvileg egy nőnek is kellene attól tartania, hogy a pasi másokkal is ismerkedik és esetleg más hölgy előbb ad randit neki. Nem?)

2014. nov. 7. 13:54
 1/3 anonim válasza:
Hát általában az a jellemző, hogy egy nőnek több idő kell ahhoz, hogy talizzon a pasival. De egyik haverom mesélt olyan esetről is, hogy a nővel tök jól elvoltak neten, még webcam szex is nem egyszer volt köztük, de a nő továbbra se akart talizni vele, aztán végül több hónap után kiderült, hogy férjes asszony és csak szórakozni akart a nő, ezért nem talizott haverral.
2014. nov. 7. 14:01
 2/3 anonim ***** válasza:

Mit reagált arra, hogy elhívtad?

Én nő létemre máshogy működök. Persze neten beszélgetni, ismerkedni eleinte könnyebb, de jobban szeretek minél előbb találkozni az illetővel, mégiscsak akkor kapok teljes képet és ha valami nem stimmel, szerintem jobb, ha előbb kiderül.

2014. nov. 7. 14:05
 3/3 anonim ***** válasza:

#1 Bullshit

De #2 rögtön igazolta is.

2014. nov. 7. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!