Netes ismerkedés, első randi, egyformán fontos vagy jó ha csak az egyik szorgalmazza?
Tinderen megismertem egy nőt. Szimpik vagyunk egymásnak, napok óta sokat chatelünk facebookon, sokszor ő ír rám előbb és aktívan kommunikál. Semmi okom azt hinni, hogy le akarna rázni. Ellenben a személyes találkozás mindha neki nem lenne fontos. Pedig direkt kávézóba hívtam, direkt olyankor, amikor simán ráér stb.
Ilyenkor ez teszt a nőktől, hogy kitartó vagyok-e? Vagy csak szórakozik? Vagy csak még nem jött el az idő szerinte?
(Persze elvileg egy nőnek is kellene attól tartania, hogy a pasi másokkal is ismerkedik és esetleg más hölgy előbb ad randit neki. Nem?)
Mit reagált arra, hogy elhívtad?
Én nő létemre máshogy működök. Persze neten beszélgetni, ismerkedni eleinte könnyebb, de jobban szeretek minél előbb találkozni az illetővel, mégiscsak akkor kapok teljes képet és ha valami nem stimmel, szerintem jobb, ha előbb kiderül.
#1 Bullshit
De #2 rögtön igazolta is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!