Csajoooook? Fontos.18/L
Figyelt kérdés
Sziasztok! 2 hete szakítottunk a barátommal, akivel 8 hónapot voltunk együtt, előtte meg még 1 évig haverok voltunk... Na szóval nagyon nehéz most nekem, mert ő szakított velem és én nagyon szeretem még most is, viszont tudom hogy ő már is talált valakit a "helyemre" és emiatt nagyon szarul vagyok... Minden nap sírok, több mint egy hete nem beszéltünk semmit, de ha meglátom úgy érzem elájulok, remegek, rosszul vagyok... Azt látni még rosszabb hogy ő túl is van rajtam pedig azt mondta élete szerelme vagyok, és nemtudom hogy egy ekkora szerelem hogy múlhat el így, hogy lehet ennek vége pont így!... Reménykedni nem reménykedhetek, de azért ott van bennem hogy azért még szeret és hiányzom neki. Mindenki azt mondja hagyjam, ne gondoljak rá, mutassam hogy erős és boldog vagyok...hát igen, nem nagyon megy de igyekszem :)) Meg sokan azt mondták hogy pasizzak megint, ami persze nem nagyon megy...de azéért szeretnék tanácsoot kérni hogy csajok mennyien tudtátok kizárni a gondolataitokból az exeteket, hogy hogyan kezdtetek el pasizni? Fontos, mert úgy érzem megőrülök ha ez így megy tovább...2014. okt. 30. 14:09
1/11 era121416 válasza:
Tarskereso.! Nekem bejott eleinte csak szorakoztam a vicces uzeneteken utana megtalaltam fel evre ra a mostani paromat.! Egy eve egyutt vagyunk.:)
2/11 anonim válasza:
Nem, nem hiányzol neki és nem szeret. Ha hiányoznál neki és szeretne, akkor nem hagyott volna el egy másik lányért. Most te is megismerted a férfiak igazi oldalát. Undorító.
3/11 A kérdező kommentje:
társkereső? félek attól kicsit...de azért köszönöm mindkettőtöknek
viszont mi van akkor ha csak idő kell neki hogy...mással is lehessen kicsit...ha megint elkezdene teperni? kellene hagynom?
2014. okt. 30. 14:15
4/11 anonim válasza:
majd elmulik.
menj le egy durvat edzeni, aztan oldjal meg par matek oktv peldat, tuti lezsibbadsz fizikailag-szellemileg
5/11 A kérdező kommentje:
:D:D:D:D:D köszi ;)
2014. okt. 30. 14:18
6/11 era121416 válasza:
Ne felj enis feltem de jo buli elfoglal.! Es nem kell megadnod olyan adatokat ami miatt ugy kellene erezned h egybol megtalal valaki.:) nekem nagyon sokatt segitett az elozo csalodasomnal..:( akar csak beszeletni fiukkal.:)
7/11 era121416 válasza:
Ha megint teperne akkor hagyd en annak a hive vagyok egyszer nem ment masodszor sem fog... de a te dontesed.!
8/11 A kérdező kommentje:
de úgy istenigazából nincs is kedvem ismerkedni se meg semmit...és talán ez nagyobb baj :/
2014. okt. 30. 14:20
9/11 A kérdező kommentje:
iggeeen, de amúgy ment minden úgy ahoggy kellett mennie :) tényleg mindent meg tudtuk beszélni :) imádtunk csak feküdni egymás mellet meg így... és azt mondta hogy elmúlt a szerelem, viszont kétlem hogy minden érzés nélkül lenne mert ahogy szeretett az....azz olyan felemelő volt, hogy is mondjam...éreztem hogy szeretett! és lehet hogy tényleg reménykedem hogy ez csak valami...valami "különléti idő" és aztán találkozunk megint, és úgy fogjuk egymást szeretni mint ahogy még soha és elvesz feleségül és lesz 3 gyerekünk :D mindent ahogy elterveztük.... :/ :(
2014. okt. 30. 14:26
10/11 A kérdező kommentje:
és igazából attól félek hogy ha ezek után valaki majd belémszeret és fogja mondani hogy szeret, nem fogom elhinni...
2014. okt. 30. 14:29
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!