Ha egy lány random ilyeneket küldözget nekem, hogy "cuki vagy", meg egy csomó szívet is utána ír, az mit jelent?
Figyelt kérdés
2015. máj. 6. 17:10
11/11 anonim válasza:
Sztem sem jelenti feltetlenul a cuki azt, hogy tetszel neki. Altalaban ezt olyanra mondjak, aki kicsit tapasztalatlanabb, eretlenebb, de azert aranyos, meg kedves. En is sok lanynak cuki vtam, megsem akartunk egymastol semmit. Sot kaptam en is lanytol szivecsket fb-n megsem erzett irantam semmit, pedig randiztunk is, bar az inkabb amolyan barati talalkozgatas volt.. jelenthet sok mindent, de ha nyitott, baratkozos a holgyemeny, akk lehet masik 10 fiunak is ir ilyet. Ha bejon, baratkozz vele tovabb, majd kiderul.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!