Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért a parasztok után nyáladz...

Miért a parasztok után nyáladzik egy csomó lány?

Figyelt kérdés

Azokra a sutyerákokra gondolok, akik full hangerőn hallgatják a legigénytelenebb zenéket, köpködnek és krákognak, üvöltenek és úgy beszélnek mindenkivel, mintha most szabadultak volna ki az istállóból. Ismerősek ezek mindenkinek, ugye? Ez az a tipikus attitűd, ami ötvözi azt a tipikus "te kinek képzeled magad hee?" focista viselkedést, a létező legostobább proli világnézetével és a cigánysori putriban szocializálódott purdé beszédstílusával. Ők azok a buszmegállóban ordító félállatok, akik csak akkor fogják be, ha éppen a szotyit törik fel a fogaikkal, amit persze szanaszét köpködnek, beszéd közben meg a kapa lóg ki a szájukból, egy texasi rendneck hozzájuk képest egy francia úrihölgy. A lányok meg ilyenek oldalán mászkálnak és ezeket a viselkedési formákat tekintik férfiasnak és vonzónak, ilyenekkel pózerkednek, de rengeteg esetben a csaj nem olyan, mint az a valami, akivel jár, hanem első ránézésre egy értelmes és kulturált lánynak gondolom őket, de az ilyenek is elvesztik az eszüket és az ilyenek után futkosnak meg az ilyenek facebookos képeivel kelnek és fekszenek.

Heti 5 napot töltök Budapesten, a maradék kettőt meg egy nem sokkal kisebb városban, szóval elég sok embert látok jönni és menni, a látottak alapján kérdezem ezt. Ezt definiálja sok lány férfiasnak és vonzónak, vagy ha nem, akkor miért ugranak az ilyenekre, mint kutya a csontra? Megkérdeztem egy-két lányt, aki ilyenekkel jár, persze diszkréten, hogy mi olyan vonzó bennük, értelmes választ nem kaptam, legfeljebb annyit, hogy "olyan cuki és kedves", holott csak a vasvilla hiányzik az illető kezéből és máris mehetne Mucsaröcsögére szénát rakodni.

2015. márc. 21. 17:42
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Miért az excentrikus műnők után nyáladzik ennyi srác?
2015. márc. 21. 17:43
 2/23 anonim ***** válasza:

Valoszinuleg nem igy van, de ok a hangos kisebbseg, es valahogy ezt latod.

Bar fene se tudja...

2015. márc. 21. 17:45
 3/23 A kérdező kommentje:
A hangos kisebbség mióta egy százezres nagyságú halmaz? A kérdésre kérdéssel való válaszolásért meg már az oviban is zabos volt az óvónéni, szóval lehetőleg mellőzzük.
2015. márc. 21. 17:46
 4/23 anonim ***** válasza:

Sajnos tök igaza van a kérdezőnek!!

Én szerény, visszahúzódó srác vagyok, és tesznek rám magasról a nők, már többször is előfordult olyan is, hogy ismerős csaj átnézett rajtam és nem köszönt.

2015. márc. 21. 17:48
 5/23 anonim ***** válasza:
mert most az underground a trendi
2015. márc. 21. 17:49
 6/23 anonim ***** válasza:
A kérdésre kérdéssel válaszoló vagyok: kedves, normális lánynak tartom magam és én meg pont azt veszem észre, hogy minden srác a műnők, meg a vékony cicababák után fut, a többit pedig észre sem veszi.
2015. márc. 21. 17:50
 7/23 A kérdező kommentje:

5-ös:

Ez épp mainstream.

2015. márc. 21. 17:50
 8/23 |Orfeusz| ***** válasza:

Élvezet olvasni, ennél jobban meg se fogalmazhattad:D

Ez valóban így van, utánuk futnak mert ezt férfiasnak találják. Később meg majd a pénzre utaznak. De szvsz ezek a lányok inkább váljanak is ki oda az említett állatfaj oldalára, a normálisakat legalább könnyebb megtalálni.

2015. márc. 21. 17:51
 9/23 anonim válasza:

A lányok alapból szeretik a traktorokat, minél nagyobb traktorod van annál szimpatikusabb leszel. Ennyi a titok

Üdv, Traktoros Géza bácsi

2015. márc. 21. 17:54
 10/23 anonim ***** válasza:

Orfeusz-nak:

Szerinted léteznek normális lányok?! Szerintem nem!

2015. márc. 21. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!