Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért a parasztok után nyáladz...

Miért a parasztok után nyáladzik egy csomó lány?

Figyelt kérdés

Azokra a sutyerákokra gondolok, akik full hangerőn hallgatják a legigénytelenebb zenéket, köpködnek és krákognak, üvöltenek és úgy beszélnek mindenkivel, mintha most szabadultak volna ki az istállóból. Ismerősek ezek mindenkinek, ugye? Ez az a tipikus attitűd, ami ötvözi azt a tipikus "te kinek képzeled magad hee?" focista viselkedést, a létező legostobább proli világnézetével és a cigánysori putriban szocializálódott purdé beszédstílusával. Ők azok a buszmegállóban ordító félállatok, akik csak akkor fogják be, ha éppen a szotyit törik fel a fogaikkal, amit persze szanaszét köpködnek, beszéd közben meg a kapa lóg ki a szájukból, egy texasi rendneck hozzájuk képest egy francia úrihölgy. A lányok meg ilyenek oldalán mászkálnak és ezeket a viselkedési formákat tekintik férfiasnak és vonzónak, ilyenekkel pózerkednek, de rengeteg esetben a csaj nem olyan, mint az a valami, akivel jár, hanem első ránézésre egy értelmes és kulturált lánynak gondolom őket, de az ilyenek is elvesztik az eszüket és az ilyenek után futkosnak meg az ilyenek facebookos képeivel kelnek és fekszenek.

Heti 5 napot töltök Budapesten, a maradék kettőt meg egy nem sokkal kisebb városban, szóval elég sok embert látok jönni és menni, a látottak alapján kérdezem ezt. Ezt definiálja sok lány férfiasnak és vonzónak, vagy ha nem, akkor miért ugranak az ilyenekre, mint kutya a csontra? Megkérdeztem egy-két lányt, aki ilyenekkel jár, persze diszkréten, hogy mi olyan vonzó bennük, értelmes választ nem kaptam, legfeljebb annyit, hogy "olyan cuki és kedves", holott csak a vasvilla hiányzik az illető kezéből és máris mehetne Mucsaröcsögére szénát rakodni.

2015. márc. 21. 17:42
1 2 3
 11/23 |Orfeusz| ***** válasza:
A kérdező és néhány előző válasz összesítve ad jó képet. Mindkét nemben van ez az "elit" akin a figyelem van, akit mindenki észrevesz, ők vonzódnak a másik nem legjobbjai iránt. Akinek meg tényleg van egy normális felfogása az általában nem nyáladzik se a tudkók se a cicababák iránt, csak hát őt nem is veszed észre annyira.
2015. márc. 21. 17:54
 12/23 |Orfeusz| ***** válasza:
#10 léteznek, csak nagyon nehéz megtalálni őket, mert ők aztán nem keresnek kapcsolatot. Sokszor elkönyvelik hogy ők nem kellenek senkinek aztán annyiban van hagyva a dolog. Éljen a celebtársadalom.
2015. márc. 21. 17:57
 13/23 A kérdező kommentje:
Elég sok szubkultúrát megjártam, amikor az egyéniségem még kiforratlan volt, szóval nem vagyok ilyen téren tudatlan, a társadalom számos rétegének az ízlésével tisztában vagyok, ilyetén módon meg szerintem nyugodtan alkothatok egy ilyen véleményt és tehetek fel egy ilyen kérdést, mert attól függetlenül, hogy észreveszek bizonyos dolgokat még nem feltétlenül értem a működését. Épp ez itt a helyzet.
2015. márc. 21. 17:58
 14/23 anonim ***** válasza:
Orfeusznak tudok lányként igazat adni. Bántó, milyen kérdések vannak itt, és hogy rengeteg srác szerint minden lány pénzhajhász és felszínes. Ez nem igaz. Sem én, sem a barátnőim nem vagyunk például ilyenek. Nem is volt még soha barátja egyikünknek sem, észre sem vesznek minket.
2015. márc. 21. 18:00
 15/23 anonim válasza:
#11-nek igaza van. Engem se vettek észre a lányok, de miután megvettem az első traktoromat azóta nem megyek el észrevétlenül. Két okból: az egyik az, hogy hangos a motor, a másik pedig az, hogy láthatósági mellényt viselek. Én a helyetekben vettem volna már egy traktort, most alanyi áron vannak.
2015. márc. 21. 18:05
 16/23 anonim ***** válasza:
Öröm volt olvasni ezt a kérdést, ezek szerint nem csak én gondolom így.
2015. márc. 21. 18:19
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Mikor fogjátok fel, hogy nem minden nő ilyen??? Ha rendes normális lányt akarsz, tegyél is érte, és ne rib.ncot akarj magadnak... Eszemfszom megáll néha az ilyen kérdésektől.... 22/F
2015. márc. 21. 18:20
 18/23 anonim ***** válasza:

Persze, hogy van ilyen, de aki ilyen ember után futkos maga is hasonló beállítottságú lehet.

Amúgy meg a kérdés csak úgy szaglik az elégedetlenségtől/irígységtől, meg a sznobságtól...vagy csak én érzem?

2015. márc. 21. 23:43
 19/23 bandi6891 ***** válasza:
üzenem minden "szerény,csendes,jó fiúnak" hogy lehet lázadozni meg elégedetlenkedni,de valamit a ti csoportotok is el**sz*k ha nincs mellettetek nő.A kérdés leírásban szereplők pedig egymásnak valók,vagy a nő szeret úgy élni hogy a férfi mellett rosszul érezze magát.(egy kis pszichológia)
2015. márc. 22. 03:11
 20/23 anonim ***** válasza:

"bandi6891"-nek üzenem:

Igen, valóban elszúrunk valamit, méghozzá azt, hogy mi nem vagyunk igénytelen taplók, ezért nem állnak velünk szóba a nők.

2015. márc. 22. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!