Mi alapján jelölnek be random srácok?
Figyelt kérdés
Életemben egyszer sem láttam még őket, tehát még csak látásból sem ismerjük egymást, mégis bejelölnek ismerősnek facebook-on.
Miért?
2015. ápr. 27. 01:37
1/10 anonim válasza:
Úristen bejelölt egy fiu!!! Lehet hogy megakar ismerni te jó isten biztos emberrabló!
2/10 anonim válasza:
Biztos nemis ember hanem valami űrlény, mellesleg ez az internet inkább várok egy tökéletes pasira aki majd az utcán józanul odamer hozzám jönni és egyböl tudni fogja mit akarok, és pont olyan lesz amilyennek én képzelem, addig nem ismerkedem fiukkal, csak barátzónába és flegma leszek velük mert lány vagyok.
3/10 anonim válasza:
De annyi eszem meg nincs, hogy rákérdezzek, hogy mit akar, mert lány vagyok.
4/10 anonim válasza:
Ez olyan, mint amikor a vonaton ismeretlen srác megszólít, mert szimpatikus vagy neki. Ismerkedni szeretne. Már ez is baj?
5/10 A kérdező kommentje:
Ne az én kérdésem alatt hisztériázz már haver!
2015. ápr. 27. 01:46
6/10 anonim válasza:
Én csak a négyes választ írtam. Azonos a százalék.
7/10 anonim válasza:
Ha nem akarod ne jelöld vissza, ennyi.
8/10 A kérdező kommentje:
#6 nem neked írtam, egy időben írtuk a kommentet és nem láttam a te válaszod.
2015. ápr. 27. 01:58
9/10 anonim válasza:
Biztos valami bonyolult algoritmus alapján.
10/10 anonim válasza:
Azok jelölnek akit beléd akarják tenni a kuijukat! Mit nem értesz ezen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!