Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Ti mit éreztek, amikor...

Fiúk! Ti mit éreztek, amikor egy random csaj hazafelé elkezd dumálni veletek?

Figyelt kérdés

Kedvelt hobbim, hogy ismeretlen emberekkel beszélgetek vonatokon/buszokon, többnyire hazafelé.

Szeretek szimpatikus idegenekkel beszélgetni, mert határozottan érdekes, és remek szociológiai kutatás (mondja hátulról a kis beteg énem).

És sokan félreértik a szándékaim, én csak beszélgetek és ismerkedek, nem kapcsolatot keresek.

De ilyenkor mi van? Miért hiszik azt automatikusan az emberek, hogy bejönnek valakinek, hogyha az beszélget velük?

16/L

ja, és mindig mindenki kiborul, hogy tizenhat, jézusom...

2015. márc. 2. 20:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Jót érzek.
2015. márc. 2. 20:20
 2/16 anonim ***** válasza:
Semmit, nem válaszolnék neki.
2015. márc. 2. 20:21
 3/16 anonim ***** válasza:
Hát ha egy három évvel idôsebb csaj odajönne legszebb álmomban sem feltételezném, hogy tetszem neki nyugi. :D
2015. márc. 2. 20:22
 4/16 Girls are ridiculously shallow ***** válasza:
Én nem hinném azt, hogy bejövök neked. Épp ellenkezőleg: meg lennék róla győződve, hogy vagy a) szektás vagy, illetve b) valamilyen mentális rendellenességed van.
2015. márc. 2. 20:22
 5/16 A kérdező kommentje:

eddig még nem tituláltak elmebetegnek :D

am ha nem beszélgetsz soha senkivel, veled se fognak, és ez az egyik legegyszerűbb módja az ismerkedésnek, odamész valakihez és beszélsz vele

2015. márc. 2. 20:24
 6/16 anonim ***** válasza:

örülnék neki

amúgy azért hisszük h azért jössz oda dumálni vonaton, buszon, mert bejövünk neked, mivel magunkból indulunk ki, legalábbis én max akk mennék oda egy csajhoz, ha bejönne

2015. márc. 2. 20:25
 7/16 Girls are ridiculously shallow ***** válasza:
Szoktam beszélgetni emberekkel, de nem egyetem után ismeretlenekkel a buszon.
2015. márc. 2. 20:25
 8/16 anonim ***** válasza:
ha rossz napon fogsz ki, akkor azt érezném, hogy be kéne tapasztanom a szádat, mert semmi kedvem veled beszélgetni, ha viszont normális állapotba találsz meg, akkor kikérdezem az életedet és megtudom mi mtivál téged.
2015. márc. 2. 20:26
 9/16 anonim ***** válasza:

Szimpatikus idegenek?

Én elfutnék ha meglátnék egyet.

2015. márc. 2. 20:27
 10/16 anonim ***** válasza:
Mi miért nem találkoztunk még?:D
2015. márc. 2. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!