Hogy tudnék megismerni egy csajt a buszon akivel "mondjuk hogy szoktam szemezni" reggel a buszon (:D) szóval nem egy random idegen?
Szóval, reggel néha szoktam látni a buszon mikor megyünk suliba, meg egy darabig ugyanarra megy mint én, de csak ennyit látom. Közben kiderült, hogy haverom ismeri, valami fesztiválon is volt vele de nincsenek különösképpen jóban. Azt mondta, hogy ilyen "nehezen kapható" meg "senkivel se jár" stb. de nemigazán érdekel. :D Facen megtaláltam, de elég gáz lenne csak így bejelölni, lényegében azt se tudja, hogy kivagyok. Haveromat nem kérhetem meg, hogy összehozzon vele maximum talán egy buliban "véretlenül összefuthatok" a lánnyal és úgy, mert nem ismeri annyira.
Tegyük fel, hogy helyes vagyok meg ilyenek és tegyük fel, hogy tényleg nem akar senkivel sem járni, magyarán lekoptatna és beégetném magam + sok ember elött a buszon. :D (jó annyira azért talán mégsem vagyok helyes, de na:D)
Reménykedtem, hogy van itt valami guru aki ellátna pár jótanáccsal, érdemes egyátalán megpróbálni? stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!