Mi miatt van ez? (lent) 15/L
Először is köszi annak, aki elolvassa a problémámat.
Szóval, ez az egész 6.-ben kezdődött. Ahol lakom, egy kisváros, és a másik suliból(testvérsuli) tetszettem egy fiúnak. [De persze már akkor tisztában voltam azzal, hogy 16 éves korom előtt nem lesz barátom, mielőtt elítélnétek!] Nem is tudtam a nevét, semmit csak 'leszólított' a tesiteremben, hogy tetszem neki ésatöbbi. Én meg nem örültem neki, mert ott voltak a haverjai is, és amúgy is nagyon nagyon félénk, zárkózott vagyok. Szóval semmi nem lett belőle[természetesen!!], de ez volt az első alkalom, mikor ez a dolog megtörtént velem, hogy utána a barátnőimmel volt inkább a fiú.
Többször előfordult már, hogy egy fiú velem kezdett el barátkozni, állandóan velem próbált beszélgetni, de valahogy mégis, nem is tudom mi a jó szó, "megunt". Mármint hogy elkezdett inkább a barátnőim körül legyeskedni, és így ennyi a történet. Az a baj, hogy idegenekkel nem igazán tudok 'úgy' beszélni, lazán, jófejként, néha leblokkolok, és ritkán nézek a szemükbe, de azért beszélek velük.
Most voltam kétnapos gólyatáborban, és ott az egyik srác segítőnk(köztudottan nagyon élvezi a lányok társaságát) amíg sétáltunk a tábor helyre végig kérdezgetett minket(négyen voltunk lányok meg ő), de észrevettem, hogy sokkal gyakrabban kérdezett tőlem, mint a többiektől. Persze, biztos, hogy csak haverkodni próbált, de akkor is. És még aznap rengetegszer odajött hozzám, megkérdezte mi van, én meg kedves voltam végig. Utána másnap már inkább a többiekkel volt, 1-2szer szólt hozzám.
Ez már tényleg sokszor előfordult, és nem értem, miért van ez pont velem. Valami ötlet? A félénkségem miatt? Hozzátenném, saját véleményem szerint átlagos kinézetű, vékony vagyok, vannak nálam sokkal szebbek, de azért rondábbak is.
Hogyan tudnám elérni, hogy a kezdeti érdeklődés megmaradjon? Vagy valami ilyesmi a kérdésem, kérlek segítsetek! Köszi!:)
15/L
én is pontosan ugyanilyen vagyok ://
szerintem azért kerülik az ilyen lányokat, mert untatjuk őket, szar érzés, hogy szinte csak ők beszélnek.
ne legyél olyan félénk és te is érdeklődj, kérdezz
ha csak válaszolgatsz, az jön le hogy nem érdekel a fiú
Én is kérdezgettem, meg próbáltam barátkozni, és eleinte úgy tűnt, szívesen beszélget velem, mosolygott is rám, de a második napra inkább már másik lányokkal volt végig.
Kérlek az olyan kommentelők, mint a #2-es kerüljenek. Kösz!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!