Komolyan nem értem hogy sikerül valakinek hogy legyen barátnője? Megyek a z utcán és egy csomó párt látok! Én meg hiába próbálkozok a nőknél. Miért lehet ez?
manapság a nőknek a páva, meg b..i stilusuak jönnek be
:(
"#1.-nek igaza van,nem értem miért kellett lepontozi."
-->Azért, mert nincs igaza, baromság amit írt. Had ne keljen már példákat sorolni, hogy milyen pacákok tudnak maguknak csajt szerezni.
Persze h igazam van
nagyrészük ilyen
"férfiasan viselkednek, ezáltal pedig vonzalmat váltanak ki a nőkből."
Ez érdekes, mivel gyakran látok köztük olyan nyálas alakokat, akiknek közük nincsen a férfi szóhoz.
"Ez érdekes, mivel gyakran látok köztük olyan nyálas alakokat, akiknek közük nincsen a férfi szóhoz."
-->A férfias viselkedés NEM azt jelenti, hogy Rambóként néz ki valaki, hanem azt, hogy a stílusában, tetteiben, cselekedeteiben férfias. Tipikus laikus gondolkodás, hogy az a férfi, amit a média eléd állít. Egy konkrét példa: Hugom ex-pasija olyan volt, aki igazán népszerű volt a lányoknál, öltözködésre, kinézetre, egy férfias pasinak tűnik. Mégis, amikor elkezdett tesómnak hisztizni, meg sírni, ezen kívül féltékenykedni is, tesóm úgy dobta ki, hogy a lába nem érte a földet. A férfiasság belülről fakad, a külső megtévesztő lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!