Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem lehet sikerem úgy a...

Miért nem lehet sikerem úgy a csajoknál, ha megvallom őszintén, hogy csúnya vagyok és kedves, érzelmes fiú? Miért kell játszanom a bunkó fiút, miért csak így érek célt a csajoknál?

Figyelt kérdés
Néha jól esne, kedvesnek lenni, meg szeretgetni egy csajt, de amint ilyen leszek, valahogy mindig elhagynak valami bunkó srácért. Így tanulva a dologból én is elkezdtem érzéstelenebb lenni és azóta összejött már több dolog is csajokkal, igaz mivel csúnya vagyok nem mondhatom, hogy minden héten mással dugok, de ahhoz képest ez is eredmény már nálam! És mégis néha jól esne, ha egy csaj azért szeretni, aki valójában vagyok és elfogadna csúnya fiúként is. De sajnos, amint bunkó leszek, csak úgy érek célt és fura mód akkor akad egy-két csaj, aki helyesnek is lát valamiért. De kedves fiúként még senki sem látott helyesnek, ellenben rengeteg bántást kaptam ilyenkor, hogy fúj, de csúnya vagy meg ki akarna veled járni vagy szóba is állni egyáltalán. Amint bunkóbb stílus vettem fel, ritkább lett ez már valamiért, de még így is szoktam kapni pár csajtól, hogy ronda vagyok, ha nem is mondják ki, de jelzik. Néha eléggé érzékeny leszek és sírni is tudok, mert fáj, hogy én csak egy csúnya kedves fiú vagyok belül, míg más helyes és imádják a csajok. Igaz, hogy szánalmas ez így leírva, de most is tetszem két csajnak és járni is akarnak velem, de én nem vagyok boldog, mert ők nem ismerik ezt a lényem, csak a bunkót, aki kihasználja őket, persze ezt ők még nem tudják, de ezt kell tennem, különben én leszek átverve és dobva.
2015. máj. 5. 22:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Én kedves fiúként is találtam (pont itt) barátnőt, pedig szép se vagyok, izmos se, és még gazdag se..
2015. máj. 5. 22:35
 2/4 anonim ***** válasza:

A nőkkel csak a baj van,és igazad van amúgy.

Csak ez őket nem érdekli,ha kedves vagy és érzelmes,akkor megaláznak,kinevetnek.Tudom,mert tapasztaltam én is.

Tudod mi a megoldás? Magasról tenni rájuk,de komolyan.Én kiiktattam őket az életemből,és nem törődöm már velük.Úgyis csak bunkózni,meg megalázni tudnak,semmi mást.

És sokkal jobban érzem magam azóta,nem kell utánuk futni,nem kell hallgatni a hisztiket,nem aláznak meg,nem nevetnek ki stb.

23/F

2015. máj. 5. 23:41
 3/4 anonim ***** válasza:
:D mert a belsőddel van gáz, amúgy holnap elolvasom a leírást, tényleg...
2015. máj. 5. 23:50
 4/4 anonim válasza:

Hány éves vagy? Csak mert én fiatalabb vagyok és igaz még sose volt barátom de szerintem nem jó a bunkózás nekem inkább taszító ha egy srác ilyen. Ha te sem vagy magaddal elégedett akkor változtass de viszont ha szeretsz így lenni akkor ne te változz meg hanem olyan embereket keress akik így szeretnek az olyanokkal meg nem érdemes foglalkozni akik nem a belsődet szeretik hanem egy álarcot. Mert annak mi értelme? Szerintem add önmagad én is megteszem hogy mindig őszinte vagyok mert vagy úgy szeressenek vagy sehogy. Azért remélem egy kicsit tudtam segíteni :).

15/L

2015. máj. 6. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!