Egy ronda, béna srácot meg lehet szertni ha izmokat gyúr?
Figyelt kérdés
Mert semmi program nyárra, és a haverommal aki szintén ilyen azt tervezzük, hogy egész nyáron edzeni fogunk. Nem lesz se pihenő, se megállás. Nem is hagyná hogy lazsáljunk, kemény, küzdő lélek, én is.2015. máj. 2. 22:36
2/22 anonim válasza:
nyárra kellet volna kigyurni magad a strand szezonra de sok sikert
4/22 Umaku válasza:
Szinte miztos hogy abbol a gyurasbol nem lesz semmi. Es nem valtoztat semin.
5/22 A kérdező kommentje:
Ő most fogyott 20 kilót, én most dolgoztam ki 4 kockát.
Miért ne menne?
2015. máj. 2. 22:40
6/22 anonim válasza:
Azt csináltok amit akartok. Így nyár végére kockahasú ronda, béna srácok lesztek!
7/22 A kérdező kommentje:
Mindig jobb mint a sörhasú ronda béna!
2015. máj. 2. 22:45
8/22 anonim válasza:
ez azért nem így működik srácok hogy "kökeményen gyúrunk 2 hónapig azt szét leszünk bombázva" :DDD már csak azért sem mert pihenni kur va fontos, de ezt így hiába mondom:D Sárga Kapszula című írásra tessék rákeresni letölteni elolvasni és utána nekikezdeni lehetőleg olyan emberrel aki járt már teremben vagy személyi edzővel :) sok sikert
9/22 anonim válasza:
Ezenkívül még igen sok tényező van, ami befolyásolhatja azt, hogy megszeretnék-e egy ilyen fiút. :D
10/22 A kérdező kommentje:
2 és fél hónap!
És az egy elég jelentős időtartam.
2015. máj. 2. 22:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!