Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy ronda, béna srácot meg...

Egy ronda, béna srácot meg lehet szertni ha izmokat gyúr?

Figyelt kérdés
Mert semmi program nyárra, és a haverommal aki szintén ilyen azt tervezzük, hogy egész nyáron edzeni fogunk. Nem lesz se pihenő, se megállás. Nem is hagyná hogy lazsáljunk, kemény, küzdő lélek, én is.

2015. máj. 2. 22:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
#10, csak csináld amit mondtam:D hogy 2 hónap vagy 2,5 az nem oszt nem szoroz, az nem egy jelentős időtartam, kb addig átmozgatsz csak hogy utána tudj feljebb lépni, mert addig nem tudsz normális edzést végezni mert gondolom még nem voltál teremben huzamosabb ideig. csak hallgass rám és olvasd el hidd el sokat fog segíteni :D
2015. máj. 2. 22:51
 12/22 A kérdező kommentje:

Sárga Kapszula?

Beszerezzük, ha ilyen hasznos.

2015. máj. 2. 22:53
 13/22 anonim ***** válasza:
mindenképp olvassátok el srácok ha kezdők vagytok, nekem is sokat segített mikor kezdtem.:) figyelmesen az egészet! :D
2015. máj. 2. 22:55
 14/22 anonim ***** válasza:
Két és fél hónap az semmi, ne haragudj. Annyira elég ,hogy kipróbáld ,hogy neked bejön-e a sport.
2015. máj. 2. 22:59
 15/22 anonim ***** válasza:

Hagyjátok el a tésztákat és a fehér kenyeret, azon kívül pedig csak vizet igyatok, semmi cukros szart. Már ez önmagában elég ahhoz, hogy fogyjatok. Ha pedig néha beiktattok egy-egy lénapot az még jobb.

Nem kell egyébként beleszakadni a mozgásba, fontos a pihenő is, hogy regenerálódjanak az izomszövetek. A különféle szutyok tablettákat meg felejtsétek el, ha nem akartok vesedialízisre járni.

2015. máj. 2. 23:05
 16/22 anonim ***** válasza:

"izmokat gyúr"

Ezt beírom a szótáramba, -"Hé bro megyünk le a terembe izmokat gyúrni?" :DDDDD

2,5 hónap édeskevés!...

Agyra is gyurj egy kicsit bro és talán nyerőbb leszel a csajoknál.

2015. máj. 2. 23:06
 17/22 A kérdező kommentje:
Beleolvastam b'szki, már az eleje szörnyen hangzik
2015. máj. 2. 23:19
 18/22 anonim ***** válasza:
miért mit láttál ami szörnyű? ne gondold hogy lejárunk a terembe edzegetni 3 hónapig azt majd 110 kilós vadállatok leszünk.. ez nem így működik, ebben kemény munka van, amihez hozzátartozik a kemény edzés, szigorú étrend, megfelelő mennyiségű pihenés.. ha (ahogy te mondtad) "izmokat szeretnél gyúrni" ne arra számíts, hogy bemész a kondiba azt nézegeted magad a tükörbe néha belenyomsz kettőt az üres rúdba azthazamész... ha meg szerinted olyan szörnyen hangzik, akkor maradhatsz (szintén ahogy te mondtad) egy ronda, béna, 55 kilós sikló is:) te döntésed
2015. máj. 2. 23:53
 19/22 anonim ***** válasza:
Gyúrjatok! Addig sem forog az agyatok a csajokon! Bár ha csakis a csajok miatt akartok edzeni, az már régen rossz.
2015. máj. 3. 00:16
 20/22 anonim ***** válasza:
Na még egy szerencsétlenség, aki ezt s "csak akkor lesz csajos, ha sz#reá vagy gyúrva" baromságot tudja visszaböfögni. Aki ha lemegy két alkalommal és megemelte a tíz kilós tudsz már egyből Schwarzenegger lesz. Hogyne. A 18-nak igaza van. Két hónap alatt max akkor lrszel izomagy ha erősen koxolsz. Ha pedig akkora küzdő lélek lennél így is tudnál csajt szerezni és nem bújnál kifogások mögé.
2015. máj. 3. 02:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!