14 éves fiú vagyok, és tetszett egy lány egy strandon, velem 1 korú, nagyon elszúrtam, érdekel hogyan kellett volna? Bővebben lent
Pont az esetem volt a csaj, már előző nap szemeztünk egymással, de nem mertem odamenni. Másnap már csak néhány óráig mentünk le a starndra. Gondoltam, ha most nem akkor soha. Addig szedtem a bátorságomat míg már kb 15 percem maradt oda menni, csak pont az apjával, és öccsével volt. Na jó, gondoltam és oda mentem. Megkérdeztem hová valósiak, de az apja válaszolt, mert ugye nem csak tőle kérdeztem, mert az udvariatlanság. Kérdeztem még, hogy mien a víz, de ő megint nem mondott semmit. Ezután leblokkoltam, és elmentem.
Úgy akartam, hogy csak ő van ott, de olyan idő is kevés volt. Lehet, hogy túl nyomulós voltam, és megijesztettem?
Szerintem neki is bejöttem, de ugye pont a családjával volt..
Mit kellett volna tennem?
(Trollok off)
Valahova elhívhattad volna :)
Körülbelül így:
Hova valósiak vagytok?
Szia, .... vagyok, nincs kedved valamikor fagyizni(vagy valami más...)?
Szerintem erre válaszolt volna ;)
(Nincs kedved beszélgetni?Már, hogy neked, Kérdező:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!