Tudnatok segiteni? Most mit tegyek? Jol elszurtam? Lehet hogy mar nem is latom tobbe? 15/L
Masfel evvel ezelott elkezdtem beszelgetni Facebookon egy sraccal. O irt ram eloszor (cask annyit hogy szia) Aztan kb fel even at minden nap beszelgettunk. Nyaron ram irt hogy lenne kedvem talalkozni vele. Igent mondtam. En kint vartam ot de kozbejott "VALAMI" es nem tudott eljonni. Onnantol kezdve egyre kevesebbet beszelgettunk mig vegul megszakat a kapcsolat.
Amig...
Most tavasszal baratnommel setaltunk a varosban es leultunk egy jatszoteren pihenni. Tolunk nem messze ult 4 fiu. Koztuk volt o is. Epp egy csokit ettem es a paprjat ki akartam dobni de a kuka pontosan mellettuk volt. Hat osszeszedtem minden batorsagomat es gyorsan kidobtam de mielott visszaspuriztam volna a telom kiesett a zsebembol es amikor felszedtem a folderol pont a szemebe neztem. Aztan a baratnom elkialtotta a nevemet, hogy siessek mar lattam hogy a fiuk osszesugnak a hatam mogott s nevetnek...
Es aztan jot egy SZERINTEM ciki vagy kinos jelenet amikor az egyik srac utannam kialtotta a sracnak akivel beszelgettem facebookaon a teljes nevet. En ugy tetem mintha nem hallottam volna de ereztem hogy par masodpercre megallok. Amikor visszaultem baratnom melle meg mindig rolunk beszelgettek. (onnan tudom hogy folyamatosan felen bamultak de a srac akivel chateltem ritkabban es folyamatosan cask mosolygot)
Aztan ahogy elmentunk mellettuk odakoszontek hogy 'sziasztok' aztan en is (joneveltseg :DDD) de en direk a szemebe mondtam -mosolyogva.
Aztan utanunk kiabaltak valamit
Nem történt semmi. Egy aranyos találkozás volt. Miért érzed azt, hogy elszúrtad?
Ha akartok, megint kezdjetek el beszélgetni facebookon.
Hat cask azert mert nem mertem odamenni. Pedig amugy nem vagyok ilyen felenk. Meg is leppodtem amikor meglattam. Ha nem let volna ott a baratnom biztos elszaladtam volna. Csak 20fok volt de folyt rolam a viz.
De most minek irjak ra? Majd ir o ha akar valamit :/
Es amugy se vagyok a facebook-os ismerkedes hivoje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!