Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Valaki tud segíteni nő ügyben?

Valaki tud segíteni nő ügyben?

Figyelt kérdés
Az van hogy beszéltem egy lánnyal facen és nagyon szimpi vol nekem a suliba hetfon akartam vele talizni de hetvégén az exemmel megint "összejöttünk" de kiderült hogy csak szivatott! És írtam annak a lánynak akivel facen beszeltem hogy ne haragudjon de megismertem egy lányt a hétvégén és azert nem mentem ma oda hozzá... Akkor most annál a lánynál akinek ezt irtam annál már ne is próbálkozzak? már semmi esélyem nála? :S
2015. ápr. 12. 20:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem felejtsd el ezt a lanyt
2015. ápr. 12. 20:40
 2/11 A kérdező kommentje:
akkor ne írjak rá?
2015. ápr. 12. 20:40
 3/11 anonim ***** válasza:
Két szék között a földre ültél!
2015. ápr. 12. 20:41
 4/11 anonim ***** válasza:
3-as megírta a legjobb választ.
2015. ápr. 12. 20:42
 5/11 anonim ***** válasza:
Exel sose, buta vagy ember....
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát elcsaptad magad elég rendesen :D ha inkább az ex kellett, mostmár hagyd a lányt. Jobbat érdemel, minthogy valaki így lepattintsa, aztán meggondolja magát. Kicsit olyan "ha nincs ló, jó a szamár is" fílingje van. Legközelebb okosabb leszel :D
 7/11 anonim válasza:
írd meg neki őszintén hogy csak az exed szórakozott veled. A lányok nem szeretik a hazudozást. Legyél hozzá őszinte és ha megérti akor egy kedves lánnyal van dolgod. Ha viszont nem, akkor nem érdemli meg az időd.
2015. ápr. 12. 20:43
 8/11 anonim ***** válasza:

"írd meg neki őszintén hogy csak az exed szórakozott veled. A lányok nem szeretik a hazudozást. Legyél hozzá őszinte és ha megérti akor egy kedves lánnyal van dolgod. Ha viszont nem, akkor nem érdemli meg az időd."

Ha az exe komolyan gondolta volna, akkor őt választotta volna inkább. Akkor ki nem érdemel meg kit?

2015. ápr. 12. 20:45
 9/11 A kérdező kommentje:
jogos én voltam a hulye!!!
2015. ápr. 12. 20:46
 10/11 A kérdező kommentje:
lealább tanultam ebből
2015. ápr. 12. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!