A lányok gyakran szórakoznak, hogy "nőiességüket" megéljék?
Volt egy leányzó, sokáig mentem utána. Sose tudott egyértelmű nemet mondani, mindig csak kitért, ha meg nem foglalkoztam vele, akkor meg ő jött, pl. buliban "nem láttalak tegnap itt, fogsz ide járni?" és hasonlók. Illetve voltak érdekes jelek, pl utcán összefutottunk, a csodálkozás és megszeppentség jött róla, sűrűbb pislogás, hol az egyik, hol a másik szemembe fókuszált stb.
végül kiderült: szórakozott, ámbár én most ezt úgy irnám, hogy nem akart sem igent, sem nemet mondani. Ő mondta (kicsit sirós hangulatban), hogy mert őt még sosem kezelték nőnek, mindig csak "azért" tartották, jól esett, hogy futottam utána. Testileg / külsőre bejövök neki, csak nincs meg az a valami.
Ez mennyire gyakran fordul elő, hogy nem tudják eldönteni egyértelműen?
Ez gyakori. Enyhébb verzióban pedig megtartják az illetőt havernak/barátnak.
Van viszont ennek egy durvább allélja, a level99-es verzióban, amikor flörtöl ezerrel, nem kicsit, nagyon nem visszafogottan és szabályosan nyomul, majd amikor jobban rámozdulnál te is a témára, akkor brutális kegyetlenséggel küld el a fenébe, miközben megmagyarázza, hogy miért nem kellesz neki :-D
Majd hazamegy és örül annak, hogy ő micsoda csodapcsa, hogy kikosarazott megint egy srácot, meg hogy neki mennyien tetszenek :-D
javítás:
* meg hogy ő mennyieknek tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!