A pasik mit elveznek abban, hogy a lanyokkal szorakoznak, es az erzeseikkel jatszanak?
Figyelt kérdés
Ha a csaj nem egy rbanc,hanem atlagos
Komolyan nem ertem mi a jo ebben
2014. jan. 6. 19:00
2/7 anonim válasza:
Aki ilyet tesz, az nem méltò az èletre .
3/7 anonim válasza:
ugyanezt kérdezhetném én is a lányoktól... de rájöttem valamire: nem az emberek a hibásak hanem a szerelem egy nehéz dolog, és nehezen jön össze, ha igen akkor se biztos hogy sokáig.. ennyi , dolgozd fel
4/7 anonim válasza:
A lányoknak nincsenek érzései szóval ez lehetetlen"D
5/7 anonim válasza:
Szerintem egyik nem se különb. Nem síránkozni kell hanem tullépni rajta és ami a legfontosabb TANULNI A HIBÁKBÓL. Sajnos ugyan abba a hibába esnek az emberek.
6/7 anonim válasza:
Érdekes módon ezt eddig fordítva tapasztaltam, méghozzá 4-0 arányban...
Magyarul csak a hülyék általánosítanak, mindkét nem részéről előfordul ilyen.
7/7 anonim válasza:
Fel fel vitézek a csatára! Fel fel fel a klumpámra, fel fel fel felviheted mert elviszik a zászulót s mindennek vége! fel fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!