Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mért beszéltek félre lányok?

Mért beszéltek félre lányok?

Figyelt kérdés
Mindig az elején tisztázzuk az adott lánnyal hogy milyen pasik tetszenek nekik. Aztán mindig az a vége hogy láttom összejon mással. De nem is ez a baj hanem hogy rendre ezeket a sovány srácokat válasszák. Mindig azt mondják hogy nem tetszenek nekik aztán látom a képet Facebook on hogy már kapcsolatban van ezzel azzal és mindig ilyennel jönnek össze akik előtte velem ismerkedtek.
2015. máj. 3. 14:39
 1/6 anonim ***** válasza:
75%

miért beszéltek félre pasik? ugyan ez igaz a pasikra is

esetleg arra nem gondolsz h a személyisége miatt?

2015. máj. 3. 14:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Mert hazudnak, vagy nekünk, vagy maguknak.
2015. máj. 3. 14:46
 3/6 anonim válasza:
Megvaltozhat idokozben a velemenyuk..
2015. máj. 3. 14:48
 4/6 anonim ***** válasza:

Mert mindenki a szépet és a jót keresi. Nekem sikerült nem is egyszer észrevenni ezeket a tulajdonságokat a nem túl helyes fiúknál is, mert valamilyen szinten mindenki szép.

Ehhez egy kis idő kell. A legtöbb tizenéves fiú, lány a külsőre megy legelőször.

16/L

2015. máj. 3. 14:49
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem az a baj hogy nem engem választanak! Hogy tök jól eldumálunk már a randit tervezzük!! Aztán többet nem írnak! Hanem kiveséztük előre a témát és erre hiába állította mind az ellenkezőjét végül mind a magas és 60 kilós pasit választotta.

Én izmos vagyok! És nem is tervezem a nehezen felszedett izmot leadni. Egyszer voltam 77 kg mindig rosszul voltam és elajultam. 85 aminél jól érzem magam. Így viszont a lányok 90% nál kiestem.

2015. máj. 3. 15:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Egy dolog, hogy milyen a zsánered, egy másik, hogy kiben találod meg a párodat. Ez nem szándékos hazudozás, hiába mondanám, hogy a magas, barna, barna szemű ffiak tetszenek, eddig minden pasimnak zöld vagy kék szeme volt. Nem rugdosom le magamról, csak mert nem úgy néz ki, ahogy elképzeltem.
2015. máj. 3. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!