Lányok, akik hosszabb ideje beszéltek valakivel neten, tőletek kérdezném?
Közepesen nagy a távolság köztetek (nagyobb, mint 150 km és kisebb, mint 250 km). Megvan az összhang, remek beszélgetések, melyek mindennaposak régebb óta (kicsivel kevesebb, mint fél éve).
Miért nem adtok esélyt a dolgoknak legalább egy találkozás révén? Kényelem? Vagy más a háttérben?
UI: láttátok már egymást képeken, nem kamu képek (facebook általiak, de még nem vagyunk ott ismerősök, csak látom ott a képeit, amiket adott nekem is.)
Szerintem a lány akivel irogatsz szimplán csak unatkozik,nincs kivel beszélgetnie és ennyi,semmit nem jelentesz neki.Ha a részéről őszinte lenne az ismerkedési vágy vagy nagyon bejönnél neki akkor már régen ismerősök lennétek a Fb on ez a félév alatt.
Bár azt nem irtad,hogy hány évesek vagytok mert az nagyon nem mindeggy,mondjuk tizenévesen nem biztos hogy a szülők beleeggyeznének abba hogy a lányuk utazgasson,de mondjuk pénz hiánya is lehet az ok.Az mindenképp fura hogy fél éve beszélgettek és a Fb on nem vagytok ismerősök.
Köszönöm a kimerítő válaszokat. Kedves #3-as, teljesen igazad van a facebookos dolgot illetően. Ezt magam sem értem, hogy lassan 5. hónapja beszélgetünk minden nap és még egyszer sem hozta fel, hogy facebookon ismerősök lehetnénk. Én meg azért nem fogom, mert ne nekem kelljen már ezt is felhoznom. A talira is én kérdezgettem mindig rá kb havonta. Ő magától nem is hozta fel. Igen, a szülei nem engednék el, ez biztos, de mennék én. S fényes nappal. Van köztünk 8-9 év különbség. Nem írom pontosat le, mert felismerhető lenne akkor, ha olvassa. Mikor rákérdeztem, miért nem gondolt a találkára: "mi van, ha elvész a varázs, ő mindig többet vár ettől és szomorú lenne, ha utána megromlana a netes beszélgetés is..." :-D Érdekes, nem? :D A komoly, hogy lelki társak lettünk, mindenben beavatjuk a másikat a magánéletünkbe vonatkozóan (hétköznapok, érzések, gondolatok, minden). S hát szoktunk intimebb témákban is levelezni...
De nem érzem, h haladnánk előre. Imádok vele beszélgetni, de egy tali olyan nagy dolog? :)
Ha tényleg minden rendben van, akkor természetesen találkoznék az illetővel. Mondjuk, csak egy személlyel voltam így, de másképp alakultak a dolgok...
Fél év után pedig tényleg furcsa ez a hozzáállás. Sok minden állhat a háttérben. Kor, szülők, anyagiak, esetleg nem hisz a távkapcsolatokban, vagy nem őszinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!