Lányok ti mit szólnátok, ha szép szerelmes verset küldene nektek egy olyan fiú akivel nem nagyon beszéltek? (vagyis a fiú folyton próbálkozik)
Figyelt kérdés
2015. ápr. 8. 09:55
1/7 anonim válasza:
Egy próbát mindenképp megér. Maximum elutasít. Csak ne legyél nagyon rámenős.
2/7 anonim válasza:
Ha nem akarok tőle semmi olyasmit, akkor őszintén megmondanám neki, hogy nagyon jól esett a vers és nagyon kedves tőle, de nem szeretnék semmi komolyat tőle. Ez így fair, az orránál vezetni és szórakozni pedig szemétség.
Ha bejön a srác, én is kedvelem, csak nem vettem észre, hogy próbálkozik, akkor megmondanám neki, hogy ez nagyon édes volt tőle, megölelgetném és én is kitalálnék valami apró meglepetést.
20/L
3/7 anonim válasza:
Szerintem ez gyenge húzás.
Tehát nem is ismered a srácot, nem is beszéltetek és ilyen verssel indít?
Ez nagyon ciki hogy nem személyesen mondja meg a tutit és hív randira, persze végülis nem ciki, hogyha 12 évesek vagytok. Akkor rendben van.
4/7 anonim válasza:
3.: én lány vagyok, szerintem egyáltalán nem ciki, ha ilyet ír, hanem kifejezetten kedves dolog. Szerintem minden lánynak jól esne egy ilyen gesztus.
5/7 anonim válasza:
Nem fog összejönni, tapasztalat. De próbáld meg, ha másért nem, hát azért, mert megtetted.
7/7 anonim válasza:
Én szoktam írni 15F.Csak kifogytam a témákból.
Tiszelettel:Petőfi $@NDOR
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!