Szerelmes vagyok az osztályfőnökömbe ő 39 de még mindig nagyon szép mintha csak 24-25 lenne. Mit tegyek?
A tanárok általában profik.
Legfeljebb nem marad egyedül veled egy helyiségben (és lesz nála sokkoló :D).
Ne hallgass az előttem szólókra (#2;#3)! Egy felnőtt nőt nem tudsz - csak úgy - megdugni... -.-
Ha komolyan ki akarsz vele kezdeni, akkor most csak alapozz! Kerülj hozzá "közelebb"! Úgy értem, érdeklődj felőle sokat, légy udvarias/lovagias, meg ilyesmi. Ha látod, hogy tetszik neki, akkor kezdj finom (esetleg pajzán) célzásokat tenni, dicsérd, hogy milyen szép, stb... Aztán majd idővel, ha ő is "benne lenne" több is lesz belőle.
Ne rontsd el az iskolai éveidet azzal, hogy elrontod a kapcsolatodat az ofőddel!
ui.: nem mondom, hogy sok esélyed van egy 17 évvel idősebb nőnél EBBEN a korban, de ha úgy érzed megéri, Próbáld meg! Ha másra nem is, de tapasztalatszerzésre jó lesz... ;)
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!