Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Nektek mik azok az...

Lányok! Nektek mik azok az "érdekes" témák amikről szívesen beszéltek?

Figyelt kérdés

Bármi ötlet jól jön de csak hasznos válaszokat lécci

Köszi

2014. júl. 31. 09:09
 1/5 anonim ***** válasza:
aminálam érdekes téma az a horror,könyvek,szerelem. ilyesmi. 14/L
2014. júl. 31. 09:12
 2/5 anonim válasza:

Látod,ez a baj... te már elöre kigondolod, hogy miröl akarsz beszėlni.

Igy sosem leszel olyan mint ėn:/

2014. júl. 31. 09:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Könyvek, filmek, természet, érdekességek, állatok, zenék, művészet, egymással történt sztorik, élmények, család, barátok,stb stb
2014. júl. 31. 09:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Gondolom ismerkedés miatt kérded.

A kiszemeltemmel elég sok mindenről szoktunk beszélni, zenéről, sorozatokról, tanulmányokról, jövőről, és egyébb random buta és lényegtelen témákról, de nekem a legérdekesebb, amikor róla beszélünk, és így tudok meg új dolgokat. Mondjuk ez nem átlagos, azt ne feledd, hogy a lányok szeretik az érdeklődést, sokan örülnek, ha kérdezgeted őket az életükről, és magukról beszélhetnek, megont másokkal nagyon jókat lehet beszélgetni sportokról, utazásról, kirándulásról, stb. Minden lánynál más lesz az, amit igazán érdekesnek talál, ezt személyes beszélgetésnél a reakcióból, lelkesedésből szűrheted le. Az is kiinduló pont lehet, hogy miről kezd el magától beszélni (már ha nem sablon témáról van szó)

2014. júl. 31. 09:16
 5/5 anonim ***** válasza:

természet, társadalom, komolyabb témájú könyvek, filmek, pszichológia, emberi természet/viselkedés lehetséges okai, ilyesmik.

ha meg valaki a kövületekről is tud, azt kifejezetten értékelem :D

de nem tudom én mondhatom e még magam lánynak :D

25+

2014. júl. 31. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!