Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy lehet ez? Hogy így...

Hogy lehet ez? Hogy így viselkedik

Figyelt kérdés

hogy lehet az hogy hogy egyes lányok bejönnek az osztályba és bunkó módon beszól nekem,majd utána meg amikor hozzám kell szólnia akkor meg alig néz rám,majd néha-néha észreveszem hogy néz!

akkor minek bunkózik velem a csaj???

2014. júl. 28. 14:35
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha valaki néz téged az nagyon sok mindent jelenthet. És szinte biztos hogy nem jössz be neki
2014. júl. 28. 14:37
 2/9 A kérdező kommentje:
de attól még ne piszkáljon ,nem tettem semmit ellene
2014. júl. 28. 14:38
 3/9 anonim ***** válasza:

Van egy régi mondás, amiben nem kevés igazság van, jó ha megjegyzed.

"k. mint a királynővel, királynővel mint a k. -val"

Ez azt jelenti, hogy aki csendes, szerény, ma úgy mondanád "normális" azt emeld fel, kezeld tisztelettel nőként. A primadonnákat, meg királykisasszonyokat meg pattintsd le, és légy velük közömbös, vagy "te mégis mit gondolsz magadról, hogy nekem kellesz" mentalitású.

Idővel rájössz, hogy ez meghálálja magát.

2014. júl. 28. 14:39
 4/9 A kérdező kommentje:
3.én tisztességesen bántam vele
2014. júl. 28. 14:43
 5/9 A kérdező kommentje:
az mellett még az ajtót is ki szoktam nyitni a lányoknak,és mit kapok cserébe ,még egy köszit se
2014. júl. 28. 14:45
 6/9 anonim ***** válasza:

Igen, és beszólogat.

Nos kérdés, hogy akarsz e még vele foglalkozni, vagy besoroltad a "mit akarsz te tőlem? Viselkedni tanulj meg cica" dobozba. (egyébként figyelem felkeltésből, vagy zavarában csinálja. De ez nem jelenti, hogy ezt neked el kéne tűrnöd. Ha egyszer eltűröd máskor is el fogod.)

És még volna pár hozzáfűzni valóm, de akkor nekem esnek a feministák :)

2014. júl. 28. 14:45
 7/9 A kérdező kommentje:
figyelemfelkeltésből csinálja? miért csinálná ezt?
2014. júl. 28. 14:48
 8/9 anonim ***** válasza:

"majd néha-néha észreveszem hogy néz"

Gondolkodj :)

2014. júl. 28. 14:52
 9/9 A kérdező kommentje:
lehet hogy érdeklem?
2014. júl. 28. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!