Miből gondolod azt hogy bejössz egy srácnak, akivel haverok vagytok? Hogyan viselkedik veled?
Figyelt kérdés
2014. júl. 1. 13:06
1/3 anonim válasza:
Általában látni valakin, ha meleg.
2/3 anonim válasza:
Én ezekből a "jelekből" hittem azt, hogy többet akar tőlem, mint haverság: viccelődtünk azzal, hogy járunk, megbeszéltük hogy elvesz feleségül, fb-n mindig írt szívecskét, meg puszit, megkérdezte hogy hogy állok most a pasikkal, és mondta hogy ő most nekem udvarol, a tanárink megkérdezték tőlünk, hogy akkor mi most járunk?
De már 2 hónapja szarik rám... :') Szóval, csak viccelt. Végig. Én hülye naiv meg azt hittem, hogy akar tőlem bármit is...
3/3 anonim válasza:
ha haver, akkor haver... nem kerül szóba ilyesmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!