Ha sietségemben nem tudtam leállni egy lánnyal beszélgetni, ismerkedni az utcán, később miért viselkedik velem elutasítóan?
Szóval annyi a különbség, hogy kutyasétáltatás közben siettem a nagymamámhoz, és egy szép lányba botlottam, aki egy fekete kutyust sétáltatott. Mivel sietnem kellett, így nem tudtam leragadni (és esetleg beszélgetni), de a lányon egyből észrevettem, hogy ismerkedni szeretne. Kérdezősködött, hogy mikor járunk arra, meg hogy ugyanabba a suliba jártunk, de már késésben voltam, és annyit mondtam neki, hogy: "ne haragudj, nagyon kell sietnem, sűrűn járunk erre, úgyhogy biztos fogunk még találkozni".
Alig pár nappal később ismét találkoztunk, de elég egyértelműen elhúzta a kutyáját, és kitért az utunkból. Aztán pár nappal később is összefutottunk, de sikerült úgymond "beelőznöm" és ráköszöntem gyorsan, rám nézett, meglepődött, közömbös arcot vágott, köszönt egy érdektelen sziával, majd ugyanúgy úgymond "faképnél" hagyott.
Szerintetek?
"Szóval annyi*, hogy kutyasétáltatás közben"
Nem tudom miért írtam bele a "különbség" szót, bocsi.
hát, ha neked bejön a csaj, akkor puhatolóznod kell egy kicsit. nem volt jó indítás, bár egy kicsit túl is reagálta.
ne add fel! szerintem hamar megenyhül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!