Van erre konkrét magyarázat? Bárki válaszolhat. (többi lent) 22L
Na szóval.
Jó ideje környékez egy srác, /olyan haverság féle van köztünk/, amivel alapjáraton semmi baj nem lenne, mert nagyon tetszik.
A srácnak van csaja, állítólag komolyan is gondolja vele.
Viszont. Szinte mindig közeledik felém. Állandóan dicsérget, kedveskedik. Olyan dolgokat megoszt velem, amit nem sok mindenkivel szokott az ember. A munkájával kapcsolatos dolgokat is megmutatja, elmagyarázza pontosan. Nem úgy viselkedik velem, mint egy barát. Nagyon nem. Sőt, igazából ha az én párom azt csinálná amit ő, én már rég kiraktam volna.
Ha kettesben vagyunk, érezhető a kémia. Ahogy rám néz, ahogy viselkedik, a mozdulatai. Volt, hogy nem sokon múlott, hogy történjen valami, de én megijedtem, így hagyta a dolgot. Elég félénk kezdeményezés terén.
Többször mondta, meg érezhető volt, hogy a közelségem zavarba hozza, elveszem az eszét, hogy őt idézzem.
Jó, persze, az ember nem monogám típus, vagy legalábbis a férfi nem az. Sok fiú barátom van, mégse csinálja ezt egyik sem. Egy dolog a flört, az még bele is fér, bár én nem szoktam flörtölni. Ha van valakim, meg teljesen kizárt, hogy más pasikkal csipkelődjek. Ha velem csinálják pedig, nem veszem a lapot, hogy vegye észre magát, illetve elutasítom, ha túlzásba viszi.
Miért ilyen? Nem csajozógép. Nem 100%, de nagy eséllyel mással nem csinálja ezt. És nem csak azért gondolom így, mert nekem ezt mondta, hanem mert nem netb-zi, és mert a csaján kívül nem diskurál más csajokkal, kivéve engem. Azaz személyesen nem hiszem, hogy csevegne. A csaja egyszer már kettesben talált minket, persze sosem történt semmi köztünk. Nem vagyok másodhegedűs, se gerinctelen.
Ha olyan komoly a dolog, miért viselkedik így?
2# nagyrészt igaz. Van erre konkrét magyarázat, mindenkit jobban fűt az új élmény, az ismeretlen, az ismerkedés első pár fázisa, a hódítás, stb...
Ő már mióta benne van ebben a "komoly" kapcsolatában, nem zavarná kis kilengés. Sokan ilyenek. Azzal törődj Te mit akarsz ezzel kezdeni..:) Ha Neked ez így nem korrekt, miért játszod tovább? Állj a sarkadra, jelentsd ki neki hogy barátnő mellett nincs flörtölgetés. És egy időre ne keresd. Vagy ha ennyire tetszik hódítsd el, de az már nem lenne túl gerinces, és valószínűleg ha Veled lenne együtt már pár éve, megtenné ugyanezt egy másik izgalmasabb lányért. Szóval a kilátások se túl jók.
#1 A csajába?
#2 Mindenki azt csinál, amit akar. Te pedig nem ismersz engem.
#3 Gondoltam, hogy nem azért csinálja, mert konkrétan hány tőlem. De ha nekem komoly kapcsolatom lenne, nem foglalkoznék más pasival.
#4 Lehet. 21 éves, 'csak' járnak. Nem élnek együtt se semmi. A barátnője 17 éves.
#5 Igen, ezt már mondta is nekem. Nekem nagyon tetszik, nem is titkolom, írtam már az elején is.
#6 3,5 éve vannak együtt kb. Semmi sem törvényszerű, de természetesen benne van a pakliban, kár tagadni. Szándékomban áll tisztázni vele ezt. Elhódítás? Nem stílusom...:) Nem csináltam még ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!