Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Simán jelöljem be? Magyarazat...

Simán jelöljem be? Magyarazat lent?

Figyelt kérdés

Van 2 srác. Szamozzuk be őket. Az egyesre hajtottam nyáron, de ő nem igazán volt benne a dologban. A kettes az ő "barátja", egy helyen dolgoztak nyáron. Igazából tetszett a kettes is, csak baránője volt. Tudták mind a ketten hogy tetszik az egyes srác. Az egyesről lemondtam. Alig pár hete a kettes szakított a hosszú kapcsolatával.

nekem még mindig tetszik. Jelöljem be? Mit mondjak neki? Vagy hagyjam? igazaból tetszik tényleg. De nem korai? Vagy mit tegyek? Kérlek segítsetek.

bocsanat ha bonyolultan fogalmazok.

2015. jan. 26. 01:44
 1/6 The Guard ***** válasza:
Legyen a 3as neki pedig te tetszel
2015. jan. 26. 01:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Én már nem is vagyok neked elég jó?:(
2015. jan. 26. 01:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyrészt a pár hete az már rég volt, másrészt meg nem tudhatod, hogy miért szakítottak. Lehet, hogy ő akart, lehet, hogy nyitott lenne, és örülne neki, ha közelednél felé - de míg nem teszed meg, nem tudhatod. Ha sokáig vársz, lehet, hogy késő lesz, szóval hajrá! Maximum elküld, hogy még ne, de csak nem harapja le a fejedet, ha szeretnél beszélgetni.
2015. jan. 26. 01:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Simán jelöld be...
2015. jan. 26. 02:27
 5/6 A kérdező kommentje:
Utolsó kettőnek köszönöm :) mondjuk soha nem mondtam neki hogy tetszik. Mentek a zöld kezek :)
2015. jan. 26. 02:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Most szakított. Szerintem ne nagyon nyomulj rá eleinte. Inkább próbálj meg a barátja lenni.

Nem hiszem, hogy egy hosszú kapcsolat lezárása után rögtön újabb kapcsolatot akar.

2015. jan. 26. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!