Van erre valamilyen magyarázat? 22L
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy tetszem neki, ami kölcsönös. Megvan a vonzalom, sokszor beszéltünk erről.
Miért bujkál előlem a neten pl. skype-on. (Nem én vettem fel, hanem ő engem. Meg se említettem előtte, szóval nem nyomulok, sőt) De volt rá példa, hogy személyesen is. Ott volt egy köpésre tőlem, mégis inkább elsunyogott, elsomfordált, nehogy összefussunk. Mintha sunyiskodna. Pedig tudja, hogy tudom azt, hogy alig pár méterre van tőlem.
Viszont van, hogy pörög, keres, felhíjva magára a figyelmet, mint egy kisfiú.
De engem zavar ez a rejtőzködés. Van rá magyarázat? Ha tetszem neki, miért csinálja ezt?
Mit jelent ez a viselkedés? Mire vall? 19 éves.
2015. márc. 17. 11:27
2/8 anonim válasza:
Azt jelenti,hogy éretlen hozzád,mert nem tudja eldönteni,hogy mit akar.
3/8 anonim válasza:
volt már, ne foglalkozz vele.
gyerekes még
4/8 anonim válasza:
Csak fél,hogy nem lesz elég jó neked... Ennyi az egész... Mutasd meg,hogy nem kell aggódnia..
5/8 anonim válasza:
mert még kisfiú :D nem tudom mit vársz kb még gyerek de legalábbis nagyon gyerekes :D
6/8 anonim válasza:
Fentebb mindent elmondtak, tök egyértelmű a helyzet, gyerek még a kiscsákó. Neked nem férfiakkal kéne inkább foglalkoznod?
7/8 A kérdező kommentje:
Hát de ha nekem ő tetszik. :/
2015. márc. 17. 13:27
8/8 anonim válasza:
akkor legyél őszinte vele, és kérdezz rá, h mi a f**zért csinálja ezt veled, amit csinál. nem egyszerűbb tőle megkérdezni, és kockáztatni egy kicsit, ha nem tetszik vmi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!