Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek? Bárki válaszolhat...

Szerintetek? Bárki válaszolhat, csak kort és nemet.20L

Figyelt kérdés

A lényeg: Jó ideje kerülgetjük egymást egy sráccal. Megírtam neki, higy beszélni szeretnék vele. Azt írtam, hogy a hét folyamán, ha szeretné, lesz ideje. Igent mondott, de még ne jelentkezett. Van okom megsértődni, ha a héten nem keres fel? Nem akarok dedósat játszani, de mondhatnám neki simán: Látom nem sietted el a dolgot. Igazából így már mindegy is.

Érdekelte a dolog, kíváncsi volt, tudja is, hogy miről lesz szó, bár azért rákérdezett, mint akinek fogalma sincs.

Most mit filózik? Olyan nehéz megkeresnie?

2015. ápr. 23. 20:31
1 2
 1/16 opened paradise ***** válasza:

És neked őt?

Nem tudhatod,hogy mit tud és mit nem.

2015. ápr. 23. 20:34
 2/16 opened paradise ***** válasza:
20/F
2015. ápr. 23. 20:35
 3/16 anonim ***** válasza:

"Látom nem sietted el a dolgot. Igazából így már mindegy is."

Gőgösség, sértődöttségre utaló mondatok. Szerintem nem is akarod őt eléggé, ha már jelenetet rendeznél ezért. Lehet, hogy csak elfoglalt, vagy valamiért kiment a fejéből. Nyomulj tovább előre, ha szeretnél valamit! :)

2015. ápr. 23. 20:35
 4/16 anonim ***** válasza:

"... ha szeretné, lesz ideje ..."

A labda nála van, feladtad neki. Neki kell szolnia mikor alkalmas! Ha tudja, hogy nem ér rá a héten, azt jelezni.

Minden esetre a hétfö reggelt, illetve inkább a vasárnap estét. Akkor se te irj rá! Csak onnantol érdektelen!

53/F

2015. ápr. 23. 20:37
 5/16 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy mégsem érdekled annyira, vagy kicsit félénk, így inkább arra vár, hogy te vesd fel. Tény, ami tény, ő mondta, hogy majd keresni fog, de ha ma nem ír, akkor holnap esetleg keresd fel, hogy azért jelezd, hogy azért te szeretnél ám tőle valamit... Persze, ennek pont az lesz a hátránya, hogy te gyakorlatilag "futsz utána", ő az, aki megtisztelve érzi magát azzal, hogy járni akarsz vele (legalábbis szeretnél tőle valamit).

a., elfogadod, hogy ha te lépsz, akkor picit hátrányos helyzetbe kerülsz, bizonyítod, hogy ő diktál, tőle függsz

b., kijelented, hogy "ha komolyan gondolta volna, betartotta volna a szavát, keresett volna, ezek szerint mégsem érdeklem annyira, mint ahogy állította"

Én magam részéről a B-t preferálnám, de neked kell érezned, hogy mennyire szeretnél tőle Valamit. 25/F

6/16 anonim ***** válasza:
Úgy látom azért annyira neked se fontos, és nem veszed a szívedre, ha ennyitől már fel is adod...:D
 7/16 anonim ***** válasza:

* Minden esetre várd meg a hétfö reggelt, illetve inkább a vasárnap estét

2015. ápr. 23. 20:39
 8/16 MolotovPunk ***** válasza:

Lehet csak félénk a srác és várja,hogy ráírj.Az is lehet,hogy van más valakije.Ennyi. XD

Viszont 2015 van.Előfordul,hogy neked kell udvarolni,kezdeményezni. :D 27/F

2015. ápr. 23. 20:42
 9/16 A kérdező kommentje:
Nem fogok udvarolni. Szépen megkértem. Csak fel kell keresnie. Egy felnőtt férfit nem kell naponta figyelmeztetni, szerintem. Nekem szükségem van rá, de futni nem fogok utána. Nincs értelme.
2015. ápr. 23. 20:46
 10/16 Fish1 ***** válasza:

Nem akarsz dedóst játszani, de... a fenti "Látom nem sieted el a dolgot" kezdetű mondattal pontosan ezt teszed. Ha nem akarsz dedóst játszani, ne játssz dedóst, és nincs de.

Egyrészt, az írtad, a hét folyamán, most meg még csak csütörtök van. Ne legyél türelmetlen, főleg ne sértődött, mert nincs okod rá jelenleg.

Amikor igent mondott akkor megegyeztetek abban, hogy szól, amikor ráér?

2015. ápr. 23. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!