Tetszik a német tanárnőm mit csináljak?
Tavaly került a sulinkba a német tanárnőm.
Nagyon szimpatikus nekem és szerintem neki is én,de nem mutatja ki annyira. 17 éves vagyok ő meg olyan 33 év körüli. Annyira megszerettem,hogy még nincs olyan nap,hogy ne gondoljak rá. Facebookon írok neki de nem ír vissza csak látja mindig olyan képeket küldök neki ami jelzi felé,hogy többet szeretnék tőle. Van még 1 Évem ezen kívűl szakiskolából,és mit csináljak,hogy össze tudjak vele jönni? Mármint,hogy hosszabb kapcsolatra. Én ő benne láttam meg az igaz szerelmet,és tudom,hogy ez nem csak egy fellángolás. O.társaim is tudják. Attól félek,ha végzek a sulival lesz neki más,és nekem akkor a szívem szakadna meg. A Dugás meg a szex hozzászólásokkal kíméljetek meg,meg a túl bolond vagyok szavakkal.
Idézetes képeket,ami azt fejezi ki,amit érzek:)
Nem a farkamról meg stb. Ne értsetek félre.
:D Nekem is először ez jutott eszembe.
Am a kérdéseddel kapcsolatban, most még biztos hogy nem akar semmit, azt szűrtem le. Esetleg ha már nem leszel a diákja, neki ebből most még komoly baja is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!