Szerintetek? Bárki válaszolhat, csak kort és nemet.20L
A lényeg: Jó ideje kerülgetjük egymást egy sráccal. Megírtam neki, higy beszélni szeretnék vele. Azt írtam, hogy a hét folyamán, ha szeretné, lesz ideje. Igent mondott, de még ne jelentkezett. Van okom megsértődni, ha a héten nem keres fel? Nem akarok dedósat játszani, de mondhatnám neki simán: Látom nem sietted el a dolgot. Igazából így már mindegy is.
Érdekelte a dolog, kíváncsi volt, tudja is, hogy miről lesz szó, bár azért rákérdezett, mint akinek fogalma sincs.
Most mit filózik? Olyan nehéz megkeresnie?
Te nem akarod azt a srácot igazán különben nem beszélnél ilyen magas lóról.Ilyenkor félre kell tenni a büszkeséget,persze ha úgy állsz hozzá,hogy majd lesz másik akkor jó úton haladsz.
Pontosítok,nem akarjátok egymást igazán,hiszen kettőn áll a vásár.
Ha bizonytalan pasi, akkor nem biztos, hogy megkeres, mert lehet, hogy azt várja, hogy újra feldobd a labdát. Vannak sajnos ilyen határozatlan emberek. Te ismered jobban, hogy milyen.
Ha beszélsz vele megint, akkor tűzz ki neki 2napot, ha pl. azt kérded tőle, hogy kedden vagy csütörtökön ráérsz-e beszélgetni, akkor, ha ő is akar beszélni, az egyikre igent fog mondani, vagy ha neki nem jó, akkor ajánl helyette egy harmadikat. Ha bizonytalankodik, vagy jön a "nem tudom"-mal, akkor szerintem felejtős.
Oké.Értelek.Akkor ne fuss utána.
Majd ő fut más után,te meg nézheted. XD
Fish1. Köszönöm szépen, illetve mindenkinek köszönöm természetesen.
Bizonytalan típus, csak ott van bennem az, mi van ha adott esetben csak hanyag? Persze simán 'félhet' is az egésztől, eleve azért írtam kòtetlenül, nem pedig fix időpontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!