Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi bajom lehet? Mit csinálok...

Mi bajom lehet? Mit csinálok rosszul? többi lent

Figyelt kérdés

A helyzet eléggé bonyolult nem rég volt egy lány aki megtetszett. Bátorságot gyűjtöttem és leszólítottam az utcán (nem bunkó módon) úgy láttam vonzódik hozzám elhívtam magamhoz vacsorázni. Eljött vacsorázni jól is éreztem magam vele csakhogy másnap láttam hogy eltűnt egy csomó pénz a tárcámból (senki nem volt a házban csak mi). Másnap megtaláltam nála az ellopott pénzt( fel szoktam írni a bankó azonosító kódját). Csak egy kicsit lettem dühös és el küldetem a jó büdös p***ába meleg éghajlatra.

Ezen kívül még két lány jóval régebbről akik nem is tudom miért jártak velem ha végig undorodtak tőlem.

Nem tudom miért ilyenek velem nem tudom miért csapnak e a nők és főleg nem hogy miért játsszák meg hogy vonzódnak hozzám mikor nem is így van csak a hülyét csinálják belőlem...

20 éves vagyok és hát nem mondanám magamat izompacsirtának

(van egy kis súlyfelesleg rajtam de engem annyira nem zavar). Nem vagyok rinyáló gép de ez nekem már túllépte azt a bizonyos határt.

Főleg lányok véleményére lennék nyitott hogy mit cseszek el folyton?(csak egy kicsit van már tele a burám)

Értelmes válaszokat szeretnék kapni mert eléggé fel vagyok húzva így is

2015. máj. 1. 21:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Idegent felhívni a lakásodba merész dolog... Amúgy honnan szívjuk ki mit csinálsz szrul???
2015. máj. 1. 21:37
 2/8 anonim ***** válasza:

nem ismerlek, így fogalmam sincs mit csinálsz rosszul

ismerkedj megbízhatóbb lányokkal, ennyit lehet csak így mondani

amúgy te tényleg mindig felírod a pénz azonosítóját? ez azért elég fura...

2015. máj. 1. 21:42
 3/8 anonim ***** válasza:
a csaj a hibás, jól gondolod.
2015. máj. 1. 21:54
 4/8 A kérdező kommentje:
utolsónak egy mega zöld kéz :D
2015. máj. 1. 22:25
 5/8 anonim ***** válasza:
ne magadhoz hívjad először őket, semleges helyre.. nem tud eltűnni így a pénz. Másrészt a csaj a tahó
2015. máj. 2. 12:19
 6/8 A kérdező kommentje:
Az lesz én SOHA többet nem fogok felhozni a lakásomba SENKIT.
2015. máj. 2. 15:07
 7/8 A kérdező kommentje:
Egyébként nem írtam de egy kissé zárkózott ember vagyok és nehezen merek barátkozni is de már merek idegen nőkkel is beszélgetni vagyis mertem mostanáig..
2015. máj. 2. 22:27
 8/8 anonim ***** válasza:
7: Figyelj, nem a te hibád, seggarcú fszfejek mindenhol vannak, de nem mindenki az.
2015. máj. 2. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!