Mit csinálok rosszul?
Van egy nálam két évvel idősebb srác, beszélgetünk kb 2-3 hónapja, tök jól elvagyunk, saját bevallása szerint is imád, és én is imádom őt. Van közös téma, tudunk miről beszélgetni, ha nem tudja hol vagyok aggódik, én is.. stb. szóval a lényeg, hogy eléggé egy hullámhosszon vagyunk, mennek a flörtök, becézgetések, "jóéjt, csók" stb.. a srác már melózik, tehát kicsit eltér az időbeosztása az enyémtől, de megoldható minden, csak kicsit akarni kell. Úgy volt, hogy tegnap jön egy esti busszal, itt alszik, majd ma délután ment volna haza.. Csakhogy tegnap egész nap nem tudtam elérni, gondoltam jó, melózik, meg készülődik, valami, majd a busszal jön és minden happy lesz. Bementem a városba, 20:20-kor ért volna be a busz.. egy rakás ember jött vele, csak Ő nem.. és igazból nem értem. Nem először járok így.. viszont ezt most tényleg nem értem, mert mondogatta, hogy már hiányzom neki, szétölelget meg, hogy mindent megtesz, ha bele döglik is, de találkozni fogunk.. hát.. ez lett belőle.. szóval mit csinálok rosszul?
16/L
Ezek szerint lerázott? Nem írt azóta sem, meg semmi?...Nem történt vele valami és azért nem ment?
Amúgy ha semmi olyan nem történt, akkor jó nagy tahó ha megígérte és még egy sms-t sem írt.
4#es vagyok.. Hát én azt nem tudom, miért csinálja.. nyilvan (ez csak tipp) jól esett neki, hogy foglalkoznak vele... vagy tálalt mást, és nincs annyi benne, hogy megmondja ezt..
minden esetre, egy ilyen után, már kiábrándulnék belőle, mert megbizhatatlan.. találsz nála jobb sracot is, aki megtenne annyit hogy küld egy üzenetet feszen, hogy ne vár mert dolgom van.. nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!