Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Most akkor tetszem neki vagy...

Most akkor tetszem neki vagy sem? Mit csinalok rosszul? Vagy csak o ilyen tusko?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Osztalytarsam ma megkerdeztem hogy tetszek e neki de csunyan o visszautasitott..pedig egyaltalan nem nyomultam

..nem is celoztam a kerdesemben arra amire valaszolt. Egyebkent a fiumar jo par eve tetszik nekem. Tavaly nagyon kicsiptem magam es elkezdett akkor eloszor becezgetni es vegre kedves volt velem...amikor nem volt rajtam festek meg semmi vagy pl masok tarsasagaban vtunk akkor meg levegonek nezett...gyakran csufol es gonoszkodik velem de van amikor kedves es aranyos

..áh már nemtudom mi a bánat van itt...tleg...akkor fejezzem be azt hogy rola almodozom mindig es torodjek bele hogy neki mas tetszik vagy esetleg csipjem ki megint magam es ha ujbol megtetszenek neki akkor olvassak be neki amiert ilyen ketszinu?!? Normalis valaszokat kerek...koszi:) L

2015. ápr. 25. 20:54
 1/2 anonim ***** válasza:
A festéktől még senki nem lett szép.
2015. ápr. 25. 21:00
 2/2 anonim válasza:
Szerintem hagyd a fenébe... Régen rossz ha csak úgy érdekled, ha ki vagy sminkelve stb. Egy fiúnak akkor tetszel igazán, ha natúron is beleremeg a látványodba.:D
2015. ápr. 25. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!