Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kedves lányok! Miért nem...

Kedves lányok! Miért nem tetszik nektek a vékony testalkat?

Figyelt kérdés

A segítségeteket, tanácsotokat szeretném kérni az alábbiak miatt;

179 cm magas, vékony testalkatú, szemüveges vagyok. Miért nem tetszik ez nektek? A vékonyság az miért negatívum? Sajnos nem vagyok egy hízékony típus. És nem vagyok sem gilisztás sem pedig daganatos hanem valami miatt egyszerűen nem tudok felszedni plusz kilókat.

Nem vagyok az a kifejezetten helyes, Brad Pitt forma sem, de azért nem gondolom, hogy nagyon csúnya lennék.

önbizalmam, humorom van de ez úgy látszik, hogy kevés.

Mit gondoltok, mivel lehetne ezeket kompenzálni?

Ti mire figyeltek annál a fiúnál akiről tudjátok, hogy ismerkedni szeretne veletek?

Elsősorban a 22-30 év közötti hölgyek válaszait várom, de természetesen kortól és nemtől függetlenül szívesen veszem a hozzászólásokat.

Köszönöm.

2015. máj. 1. 13:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Csak akkor tetszik nekik egy alkat, ha sportos, izmos, csupasz. Ha nem ilyet nem fog tetszeni nekik, bármit is hazudnak. Max akkor ha sok pénze van."

A barátom kifejezetten vékony, igaz, kicsit izmos (mivel kiskora óta sportolgat), szőrös , nincsen pénze - tanul, szülei tartják el, de ők se adnak neki sokat - és hoppá, kifejezetten tetszik nekem külsőre is! Hozzáteszem, nem a kinézetével fogott meg, persze elsőre is helyesnek találtam, de amúgy nem a "típusom". Sokkal fontosabb volt, hogy mint ember nagyon szimpatikus volt.

Volt már szemüveges barátom is, ő is tetszett.

Kérdező azt tanácsolom,ne "ítéld el magad" a testalkatod miatt, mert csak veszítesz az önbizalmadból!

2015. máj. 1. 15:13
 12/17 anonim ***** válasza:

Nem írtad, milyen magas vagy és hány kiló, így nem tudom mennyire számítasz vékonynak.Nekem meg a mackós alkatú , meg kövér fiúk nem tetszenek.Persze attól lehet helyes, szimpatikus, csak nekem nem esetem.A vézna, betegesen sovány fiúk szintén nem tetszenek, inkább a magas, karcsú, csak picikét izmos alkat szép.

A szemüveg nem baj, ha jól áll az illetőnek és attól eltekintve helyes az arca.

Mire figyelek egy fiúnál? az ápoltságra, jó modorra, a kisugárzás.

2015. máj. 1. 16:29
 13/17 anonim ***** válasza:

Szerinted egy jól megválasztott szemüveg tényleg hátrány lehet? :O

[link]

17L

2015. máj. 1. 16:34
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ez az utolsó szemüveg, ez sajnos hátrány.A pasi nem csúnya, de a szemüvege borzalmas.Nem értem ezt az ortopéd szemüveg divatot :(

Valami kevésbé debil fazon szerintem jobban állna neki.

2015. máj. 1. 17:01
 15/17 anonim válasza:

nekem pont a vékony srácok jönnek be, az izmos, nagyon gyúrósakat kifejezetten undorítónak tartom.

szerintem szexi, ha egy fiú vékony.

2015. máj. 2. 22:10
 16/17 anonim válasza:

Hidd el meg találod a párodat.:)

A barátom is vékony, és nem valami magas a 167cm-vel. De én nekem így jön be ahogy van.:)

17/L

2015. júl. 16. 20:24
 17/17 anonim válasza:
Nekem nem tetszettek soha életemben az alacsony, vékony/kövér fiuk. Még is a mostani baratom 165 cm kb és hozza 50-53kg. És nagyon nagyon szeretem.:)
2016. jan. 13. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!