Kedves lányok! Miért nem tetszik nektek a vékony testalkat?
A segítségeteket, tanácsotokat szeretném kérni az alábbiak miatt;
179 cm magas, vékony testalkatú, szemüveges vagyok. Miért nem tetszik ez nektek? A vékonyság az miért negatívum? Sajnos nem vagyok egy hízékony típus. És nem vagyok sem gilisztás sem pedig daganatos hanem valami miatt egyszerűen nem tudok felszedni plusz kilókat.
Nem vagyok az a kifejezetten helyes, Brad Pitt forma sem, de azért nem gondolom, hogy nagyon csúnya lennék.
önbizalmam, humorom van de ez úgy látszik, hogy kevés.
Mit gondoltok, mivel lehetne ezeket kompenzálni?
Ti mire figyeltek annál a fiúnál akiről tudjátok, hogy ismerkedni szeretne veletek?
Elsősorban a 22-30 év közötti hölgyek válaszait várom, de természetesen kortól és nemtől függetlenül szívesen veszem a hozzászólásokat.
Köszönöm.
Nekem pont a vékony fiúk tetszenek. Na nem az extrém véknyak. Biztos vannak más lányok is, akiknek bejön az ilyen testalkat. Valami mással lehet gond, ha nem jön össze senkivel semmi.
22
Nekem sosem jöttek be a vékony testalkatú pasik. De van egy srác, vékony, alacsony, szemüveges és egyszerűen annyira tetszik, hogy elmondani sem tudom. Humoros, okos és van önbizalma, ez fontos.
Tehát ha olyan vagy, amilyennek mondod magad akkor biztos találsz majd olyat akinek tetszel. :)
17L
én is több vékony pasit ismerek, és a többségüknek van párkapcsolata, akinek nincs, annak sem a testalkata miatt.
Humoros, határozott, megbízható pasi megtalálja a párját :)
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!