Miért keresettek az átlagos lányok?
Miért érdekel valakit egy átlagosan szép, egyszerű, kedves lány?
Se külsőre semmi különleges, se nem ért el semmi kiemelkedőt az életben, sem különleges tehetsége nincs
6-os vagyok.
Annyi kiegészítést, hogy sokszor még dugni sem jó velük, mert írtó gyengék. Presztízsből szexelnek, mindenféle érzelem vagy vágy nélkül. A külső adottságuk szerintük elég az élvezetes szexhez. Hát nem elég. Nem akarok általánosítani, ez más rétegre is igaz, de a partyribik között kiábrándítóan sok ilyen van. Na ezért is kell nekem egyszerű lány.
gyerekek, felejtsétek már el ezeket a kategória alapú gondolatokat!:D
én jó pasinak gondolom magam... vannak akik igencsak az ellenkezőjét állítják, de van aki egyetért.. miért hallgatnék a rosszra? azzal nem megyek semmire..
A barátnőm és a volt barátnőim, a lánybarátaim jól néznek ki... van akinek nem tetszenek, de szerintem szépek..
ki a tököm mondja meg, hogy ki milyen kasztba tartozik?:D ki az, aki olyat mer állítani, hogy van akiben semmi különleges nincs? az ilyen ember érintkezett már... emberekkel? mi ez a szar, gyerekek?!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!