Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért keresettek az átlagos...

Miért keresettek az átlagos lányok?

Figyelt kérdés

Miért érdekel valakit egy átlagosan szép, egyszerű, kedves lány?

Se külsőre semmi különleges, se nem ért el semmi kiemelkedőt az életben, sem különleges tehetsége nincs

2015. ápr. 30. 10:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

6-os vagyok.

Annyi kiegészítést, hogy sokszor még dugni sem jó velük, mert írtó gyengék. Presztízsből szexelnek, mindenféle érzelem vagy vágy nélkül. A külső adottságuk szerintük elég az élvezetes szexhez. Hát nem elég. Nem akarok általánosítani, ez más rétegre is igaz, de a partyribik között kiábrándítóan sok ilyen van. Na ezért is kell nekem egyszerű lány.

2015. ápr. 30. 12:46
 12/13 anonim ***** válasza:
Ez csak az átlagos, fiatal lányokra vonatkozik. Nekik sokan udvarolnak. Idősebb korukra ha elválnak, nem valószínű, hogy megint találnak párt.
2015. ápr. 30. 13:11
 13/13 anonim ***** válasza:
59%

gyerekek, felejtsétek már el ezeket a kategória alapú gondolatokat!:D

én jó pasinak gondolom magam... vannak akik igencsak az ellenkezőjét állítják, de van aki egyetért.. miért hallgatnék a rosszra? azzal nem megyek semmire..

A barátnőm és a volt barátnőim, a lánybarátaim jól néznek ki... van akinek nem tetszenek, de szerintem szépek..

ki a tököm mondja meg, hogy ki milyen kasztba tartozik?:D ki az, aki olyat mer állítani, hogy van akiben semmi különleges nincs? az ilyen ember érintkezett már... emberekkel? mi ez a szar, gyerekek?!:D

2015. ápr. 30. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!