Miért keresettek az átlagos lányok?
Miért érdekel valakit egy átlagosan szép, egyszerű, kedves lány?
Se külsőre semmi különleges, se nem ért el semmi kiemelkedőt az életben, sem különleges tehetsége nincs
1.egy fiataltól nem lehet elvárni h 25 -28 éves korára elérte a legmagasabb karrier szintet
nem lehet mindneki kiemelkedő ez az állandó teljesítési kényszer a világ legrosszabb dolga
#6 az átlagosnál jóval jobb pasi vagy?:D na mutasd :P
17L
Hat ez eleg lehangolo kerdes..
ha nem latsz valakiben fantaziat, az nem aztjelenti, hogy obenne nincs semmi izgi, csak azt, hogy te nem latod
most en is egy felszines gyokeret latok a kerdezo helyen, aztan ha megis ernem lehet kiderulne megsem az..
6
ugyanezt vallom amit te. átlagosnál talán egy kicsivel jobb férfinak mondanám magam, talán néha túl sokat is foglalkozok a külső megjelenésemmel, de én is az átlagos lányok között szoktam kutatni. herótom van a szép nőktől, a lenéző stílusuktól, a nagyképűségüktől. az átlagos lányok társaságát azért szeretem, mert sokkal közvetlenebbek, sokat lehet velük hülyülni és ennek ellenére komolyságra is vevőek. a szép nőket csak dugni jó, aztán el kell őket dobni a fenébe. nincs bennük semmi érték
25/f
#9: Pontosan! :) Egy szép nő az átlagos srácok társaságában sosem tud felengedni, lazulni, hanem olyan, mint egy merev léc. :D Mert neki kijár a szuperalfavezérmacsóhímek társasága, és milyen kínos már, ha átlagos (vagy az alatti) srácok között kell lennie.
Elég, ha körbenéztek például az egyetemeken. A szép csajok milyen férfiak közelségében érzi jól magát? Én még a büdös életben nem láttam olyat, hogy egy topmodell kategóriájú lány egy geek srác társaságában lett volna, mert az olyan kínos lenne számukra: hát hogy magyarázná ki ezt a "félresiklást" a barátnőknek? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!