Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért keresettek az átlagos...

Miért keresettek az átlagos lányok?

Figyelt kérdés

Miért érdekel valakit egy átlagosan szép, egyszerű, kedves lány?

Se külsőre semmi különleges, se nem ért el semmi kiemelkedőt az életben, sem különleges tehetsége nincs

2015. ápr. 30. 10:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
Mert valaki lát benne fantáziát.
2015. ápr. 30. 10:39
 2/13 anonim ***** válasza:
89%

1.egy fiataltól nem lehet elvárni h 25 -28 éves korára elérte a legmagasabb karrier szintet

nem lehet mindneki kiemelkedő ez az állandó teljesítési kényszer a világ legrosszabb dolga

2015. ápr. 30. 10:41
 3/13 anonim ***** válasza:
Mert egy átlagos külsejű fiúnak ő az elérhető és ő is lehet szeretnivaló, kedves és odaadó. És azért, mert belőlük van a legtöbb.
2015. ápr. 30. 10:42
 4/13 anonim ***** válasza:
ezt ne írd mert nem igaz! mert azoknak nem akkor az egójuk mint a wtc! meg normálisabbak mint aki szép és el van szállva magától mert azt hiszi ha szép mindent megtehet
2015. ápr. 30. 10:42
 5/13 anonim ***** válasza:
89%
Mert pont ettől különlegesek..
2015. ápr. 30. 10:47
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok vele. Engem valahogy az ilyen lányok tudnak levenni a lábamról. Átlagosnál jóval jobb pasi vagyok, de társnak magam mellé csak ilyen lányokat tudnék elképzelni. Úgy fogalmaznék, hogy egyszerűen nagyszerűek. Csinos, szép, igényes, de visszafogott, csendes, átlagos. Na persze az ágyban azért legyen izgalmas. Ezeket a wannabe modell csajokat meg jól meg kell húzni és kész. Sajnos többet nem tudnak adni, és az igazat megvallva nekem nem is kellene több tőlük... 24f
2015. ápr. 30. 10:52
 7/13 anonim ***** válasza:

#6 az átlagosnál jóval jobb pasi vagy?:D na mutasd :P

17L

2015. ápr. 30. 11:09
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Hat ez eleg lehangolo kerdes..

ha nem latsz valakiben fantaziat, az nem aztjelenti, hogy obenne nincs semmi izgi, csak azt, hogy te nem latod

most en is egy felszines gyokeret latok a kerdezo helyen, aztan ha megis ernem lehet kiderulne megsem az..

2015. ápr. 30. 11:13
 9/13 anonim válasza:
100%

6

ugyanezt vallom amit te. átlagosnál talán egy kicsivel jobb férfinak mondanám magam, talán néha túl sokat is foglalkozok a külső megjelenésemmel, de én is az átlagos lányok között szoktam kutatni. herótom van a szép nőktől, a lenéző stílusuktól, a nagyképűségüktől. az átlagos lányok társaságát azért szeretem, mert sokkal közvetlenebbek, sokat lehet velük hülyülni és ennek ellenére komolyságra is vevőek. a szép nőket csak dugni jó, aztán el kell őket dobni a fenébe. nincs bennük semmi érték

25/f

2015. ápr. 30. 12:26
 10/13 anonim ***** válasza:

#9: Pontosan! :) Egy szép nő az átlagos srácok társaságában sosem tud felengedni, lazulni, hanem olyan, mint egy merev léc. :D Mert neki kijár a szuperalfavezérmacsóhímek társasága, és milyen kínos már, ha átlagos (vagy az alatti) srácok között kell lennie.

Elég, ha körbenéztek például az egyetemeken. A szép csajok milyen férfiak közelségében érzi jól magát? Én még a büdös életben nem láttam olyat, hogy egy topmodell kategóriájú lány egy geek srác társaságában lett volna, mert az olyan kínos lenne számukra: hát hogy magyarázná ki ezt a "félresiklást" a barátnőknek? :(

2015. ápr. 30. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!