Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek próbálkozzak,...

Szerintetek próbálkozzak, vagy inkább hagyjam?

Figyelt kérdés
Múlt héten buliban megismertem egy srácot. Rögtön megtetszett nekem, és én is neki. Összemelegedtünk, és lefeküdtünk. Többet nem találkoztunk, német a srác, és másnap utazott haza. Egyéjszakás kaland volt, de én azóta nem bírom elfelejteni, és mindig ő jár a fejemben. Írtam neki, röviden válaszolt, visszaírtam neki, de utána nem válaszolt többet. Lehet, hogy neki ennyi elég volt, és nem is akar már beszélgetni velem, de én azért megismerkednék vele jobban. Írjak rá megint, vagy várjak, amíg ő ír?
2015. ápr. 27. 01:12
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
A csaj tárgyiasította önmagát, innentől én is úgy kezelem.
2015. ápr. 27. 11:23
 22/23 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd. Ha ő keres, az király.
2015. ápr. 27. 15:13
 23/23 A kérdező kommentje:
Egyelőre nem írtam neki. Várok pár napot vagy hetet, aztán ha nem ír, ráírok, és ha nem válaszol hagyom végleg. Nehéz lesz, de nem tudok mit csinálni.
2015. ápr. 27. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!