Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek próbálkozzak,...

Szerintetek próbálkozzak, vagy inkább hagyjam?

Figyelt kérdés
Múlt héten buliban megismertem egy srácot. Rögtön megtetszett nekem, és én is neki. Összemelegedtünk, és lefeküdtünk. Többet nem találkoztunk, német a srác, és másnap utazott haza. Egyéjszakás kaland volt, de én azóta nem bírom elfelejteni, és mindig ő jár a fejemben. Írtam neki, röviden válaszolt, visszaírtam neki, de utána nem válaszolt többet. Lehet, hogy neki ennyi elég volt, és nem is akar már beszélgetni velem, de én azért megismerkednék vele jobban. Írjak rá megint, vagy várjak, amíg ő ír?
2015. ápr. 27. 01:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy német volt. Úgy sem könnyű egy külföldivel a kapcsolatot fenntartani, ha több időt (hónapokat) együtt töltötök Magyarországon, ő viszont másnap ment haza.

Ha úgy érzed, hogy megnyugtat, írj neki.

2015. ápr. 27. 01:26
 12/23 anonim ***** válasza:
66%
És persze mindezek után a magyar srácokon fogod kitölteni a bosszúdat, a magyar srácokat fogod szívatni, a magyar férfiak lesznek a szemétládák.
2015. ápr. 27. 01:32
 13/23 anonim ***** válasza:
92%

Program nő;

Uses crt;

Var

brain = ????%(=!/+%

Begin

??????

End.

2015. ápr. 27. 01:34
 14/23 anonim ***** válasza:
Annyira jó volt vele a szex?
2015. ápr. 27. 01:36
 15/23 A kérdező kommentje:
Igen, és nagyon jól is néz ki.
2015. ápr. 27. 01:44
 16/23 anonim ***** válasza:
Megkaptuk a magyar nő mintapéldányát. Jó külső, kis külföldi egzotikum, némi pénz és már el is adta magát egy éjszakára. :-D Nem véletlenül tartják pont a németek Magyarországot a k.rvák földjének.
2015. ápr. 27. 01:57
 17/23 anonim ***** válasza:
és a magyar fiúk miért nem voltak jók?
2015. ápr. 27. 02:11
 18/23 anonim ***** válasza:

"és a magyar fiúk miért nem voltak jók?"

Butus. Azért, mert mi se pénzesek, se egzotikumok nem vagyunk, velünk nem lehet villogni a barinők előtt, és rajtunk nehezebb zéró munkával felkapaszkodni, ahogy a kérdező szeretné.

2015. ápr. 27. 02:13
 19/23 anonim ***** válasza:
46%

"Azt várhatod, hogy rád ír. :D Ha ilyen könnyen kapható vagy, akkor nekem is csak 1 menetre kellenél, ennyi."

Tekintve, hogy te is benne lennél egy egymenetesben, nyilván nem fogsz sírni, ha te is csak ennyire kellesz a lányoknak :)

2015. ápr. 27. 03:35
 20/23 anonim ***** válasza:

hova lenne a világ ilyen nők nélkül. az elfelejtitek megemlíteni, hogy az alja férfiaknak (vagy mik ezek) nem lenne szórakozásuk.

persze megint az van, hogy a férfiak leszólnak, de ha nem fekszel le velük azonnal, akkor meg az a baj. két ember kell ehhez, és én valahogy sosem tudtam megérteni, hogy valaki hogyan vehet olyan szinten semmibe egy emberi lényt, hogy tárgynak használja.

én ezt gusztustalannak tartom a férfiak részéről, persze tökéletesen megértem az igényeket, meg hogy ez van.

de nem hőbörögjünk már ennyire a női részén.

lehet simán is közölni, hogy figyu, felejtsd el a srácot, rakd be a többi aljanép kategóriába és ha jó volt a szex, örülj és kész.

2015. ápr. 27. 04:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!