Szerintetek próbálkozzak, vagy inkább hagyjam?
Az a baj, hogy német volt. Úgy sem könnyű egy külföldivel a kapcsolatot fenntartani, ha több időt (hónapokat) együtt töltötök Magyarországon, ő viszont másnap ment haza.
Ha úgy érzed, hogy megnyugtat, írj neki.
Program nő;
Uses crt;
Var
brain = ????%(=!/+%
Begin
??????
End.
"és a magyar fiúk miért nem voltak jók?"
Butus. Azért, mert mi se pénzesek, se egzotikumok nem vagyunk, velünk nem lehet villogni a barinők előtt, és rajtunk nehezebb zéró munkával felkapaszkodni, ahogy a kérdező szeretné.
"Azt várhatod, hogy rád ír. :D Ha ilyen könnyen kapható vagy, akkor nekem is csak 1 menetre kellenél, ennyi."
Tekintve, hogy te is benne lennél egy egymenetesben, nyilván nem fogsz sírni, ha te is csak ennyire kellesz a lányoknak :)
hova lenne a világ ilyen nők nélkül. az elfelejtitek megemlíteni, hogy az alja férfiaknak (vagy mik ezek) nem lenne szórakozásuk.
persze megint az van, hogy a férfiak leszólnak, de ha nem fekszel le velük azonnal, akkor meg az a baj. két ember kell ehhez, és én valahogy sosem tudtam megérteni, hogy valaki hogyan vehet olyan szinten semmibe egy emberi lényt, hogy tárgynak használja.
én ezt gusztustalannak tartom a férfiak részéről, persze tökéletesen megértem az igényeket, meg hogy ez van.
de nem hőbörögjünk már ennyire a női részén.
lehet simán is közölni, hogy figyu, felejtsd el a srácot, rakd be a többi aljanép kategóriába és ha jó volt a szex, örülj és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!