Szerintetek próbálkozzak, vagy inkább hagyjam?
Figyelt kérdés
Múlt héten buliban megismertem egy srácot. Rögtön megtetszett nekem, és én is neki. Összemelegedtünk, és lefeküdtünk. Többet nem találkoztunk, német a srác, és másnap utazott haza. Egyéjszakás kaland volt, de én azóta nem bírom elfelejteni, és mindig ő jár a fejemben. Írtam neki, röviden válaszolt, visszaírtam neki, de utána nem válaszolt többet. Lehet, hogy neki ennyi elég volt, és nem is akar már beszélgetni velem, de én azért megismerkednék vele jobban. Írjak rá megint, vagy várjak, amíg ő ír?2015. ápr. 27. 01:12
1/23 anonim válasza:
Ideje felébredni hamupipőke, csak egyéjszakás farokmelegítésre kellettél, a személyed nem érdekli.
2/23 anonim válasza:
(nézd el, hogy nem ismerem a meséket)
3/23 A kérdező kommentje:
Gondolom, hogy csak arra kellettem, de eddig soha nem érdekelt senki, akivel egyszer lefeküdtem, őt viszont nem bírom elfelejteni.
2015. ápr. 27. 01:18
4/23 anonim válasza:
Mit vársz egy német gyerektől te úr isten :D, na az ilyen nők miatt tart itt a világ, és még te várod el, hogy többet is akarjon miközbe már hazautazott röhej...
6/23 anonim válasza:
Megdugott egy tipikus magyar ribit. Belédverte egyszer a farkát erre jó voltál, másra nem. Miért írogatna tovább egy ilyen könnyűvérű keleteurópai csitrinek?
7/23 anonim válasza:
Hatos vagyok, a négyes-ötöst nem én írtam, de csatlakozom.
8/23 anonim válasza:
Egyébként a kérdező remekül szemlélteti a magyar és a többi keleteurópai nő iszonyatosan alja színvonalát. Most megpróbálna ráakaszkodni a srácra és kivitetni magát, majd anyagilag kisemmizni. Olcsó nőcske a kérdező.
9/23 anonim válasza:
Én nem tartalak r*bancnak, de sejthetnéd, hogy semmit nem akarna tőled, feltehetőleg még akkor sem, ha még 2 évig itt lenne.
A német srácok amúgy is lenézik a kelet-európai csajokat és csak szexre akarják őket (kb. ahogy a feketék).
Ha tovább írsz neki simán lehet, hogy letilt.
10/23 anonim válasza:
Azt várhatod, hogy rád ír. :D Ha ilyen könnyen kapható vagy, akkor nekem is csak 1 menetre kellenél, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!